點解而家啲連登仔係咁吹捧支那妹?

412 回覆
2162 Like 252 Dislike
咪係囉點會食支那妹,一諗起佢哋慶祝中國國慶都唔想溝
屌港女係因為(港女事實上有啲性格真係太難頂)
我都唔溝港女嘅,同溝唔到冇關係
外國女仔就係,溝支那女人簡直戇鳩
拖出黎就見真章
見過朋友帶鬼妹韓妹出黎,個個讚正
又試過有條友拖條支那妹
條女一開聲,成班人發現佢係支那妹,全場靜晒勁尷尬

只要你唔尷尬,尷尬嘅就係人地
你今次唔講gem老師既?
你諗吓結婚要對住啲Gina親戚諗起都覺得柒
得啦得啦,港女世界第一,勁靚身材勁好又勁温柔,港男世界第尾咁好未啊,有頭髮邊個想做癩痢喎,有啲人條件唔好,就一味叫佢增值自己,付出付出又付出,到佢增值完自己,港女一樣可以話第二個好啲,咁港女付出咗啲咩,喺香港地,豬閪都可以有大把人媾,問題永遠喺港男度,到佢哋揾到大陸妹,又拎佢出嚟鞭屍,你估佢想㗎咩,港女唔受,咪揾其他囉,你話佢帶啲大陸妹嚟香港搶資源,對佢哋嚟講,有撚所謂咩,我哋香港人最叻就係攬炒啲資源唔用呢個方式,都一樣用其他方法送錢翻去比班大陸狗㗎啦,咁撚貴買東江水,你又阻止到未?佢哋食住個勢,仲有得爽咗先

利申:條女係好嘅港女,但你哋將所有問題都擺落港男度就好撚仆街,以前唔見咁多人理佢哋,出事就揾佢哋嚟制旗
支那雞夠平呀
你都唔明個問題,宜家係講緊溝大陸妹嗰啲人,唔係話緊港男啦
沒架啦
新d個代習慣睇d支那文化
漸漸沒左以前對大陸個種抗拒嘅諗法
外表執到幾光鮮 都係一隻支那種
你擺明係影射港男啦
定還是你講緊溝大陸妹既美國人英國人都係唔識英文所以溝唔到鬼妹?
唔溝港女就要溝大陸妹係咩道理?
我依家咪講緊唔溝港女可以溝其他女啦,日本妹台灣妹鬼妹泰國妹大把女啦都唔使揀Gina啦
我宜家係講緊溝大陸妹既人垃圾,唔喺香港男人垃圾,唔好轉移視線啦
我成個post係叫啲人唔好溝支那人,都冇話香港男人垃圾,之後啲五毛就話我侮辱香港男性笑撚咗
但我啲日本同學約親女都係請埋
不論係club又好 相部屋 定大學學妹
靚女大波有錢 呢三個元素有齊哂就變成個支那妹睇你唔起啦

仲話怕比朋友恥笑 睇到自到自己咁撚高

你老母閪 瞓撚醒未
我聽過個30歲絲打係相反 對你有興趣先比你請 認真
無興趣就AA 唔拖唔欠
香港人有香港人嘅民族性
日本人有日本人嘅民族性
香港人同日本人都唔一樣啦唔好玩啦
你講乜春弱撚智
東京?日本妹會自動波比返d你
淨係做SP做咁多野講
娶既全部都係on9
最好笑睇嗰幾個account講乜溝到支那妹
原來只係人哋肯同佢食兩餐飯同AA制
就覺人哋好好
手都未掂過
真係又毒又cheap
大部分支那婆都係咁
反而係你拎少數唔係咁嚟屌人痴線
點睇都係你痴線啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞