點解而家啲連登仔係咁吹捧支那妹?

412 回覆
2162 Like 252 Dislike
係咪自己學識低乜女都溝唔到所以要揀Gina女人?
即係好老實講食Gina女人嗰啲,通常讀唔成書又溝唔到女又係失敗嗰啲,咪要溝過落後國家女人,真係有錢成功嗰啲呀一早移民晒歐美國家啦使鬼同中國人拍拖
一諗起啲香港人出街溝過中國女人喺度講普通話隻污染晒香港,其實成日都講啦你唔鍾意港女你係咪溝其他女仔囉,真係唔明點解要溝中國女人

咁鍾意中國女人唔該死返上去中國,唔好娶落嚟香港

我係中國人,我鍾意溝中國人
通常溝中國女人嗰啲,都係英文唔好溝唔到鬼妹,之後學識又唔好講你又溝唔到港女(即係人生失敗
日本妹台灣妺又得,使鬼溝啲低等民族
Gina女人講普通話冇文化已經頂唔順
衰啲講句,只有低等民族先會歧視低等民族。
咁我寧願要講廣東話嘅馬拉妹,都唔會要支那人,廣東人啲廣東話有鄉音用WeChat好撚柒
咁全世界都係低等民族,因為全世界都唔撚鍾意中國
有讀大學就知道中國人死讀書,一日喺圖書館做讀撚,啲支那人喺日本讀書女都唔識溝,日本朋友又唔多個
唔鐘意還唔鐘意,歧視還歧視

純粹討論
鬼佬最鍾意講fuck chinese
你不如去中國住
笑死,佢鍾意同啲陸軍裝Gina仔共用同一個陰道
馬拉妹正 講廣東話 後生女都好似講到阿嬸咁
新會員?
我男人
食日本妹都唔食大陸女人啦唔好玩啦
支那妹周街都係
我人在香港邊撚度搵台妹日本妹呀
我知開post都係想同人講你自己有得食炸嘛
拎撚夠優越感未呀好撚煩呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞