究竟你係幾時俾人扔入friend zone?

108 回覆
18 Like 3 Dislike

我果個都係成日同我講打機
雖然大家都知大家係毒女同毒拎

我嗰個成日話自己毒
但明明就外向運動型
分唔到佢係本身用whatsapp個習慣係咁
定係佢已經feel到我有野 所以保持距離

又係忽冷忽熱啲衰野
想擺脫你又要聊番我,一切都可能係自己ff
其實你有勇氣同佢講已經好好
我就死因不明不白,臨想同佢當面講清楚先發覺畀佢whatsapp block

而家偶爾一班人聚會會見面,但感覺好怪,個心亦好難受

點解無拿拿block 左你?

所以先係死因不明

本身我都唔係好chur嘅人
就算佢覺得煩,大可唔理我

咁突然?block前有無咩症狀(hea reply etc)

我覺得已讀不回就夠,冇嚴重到要block掛
我就死因不明不白,臨想同佢當面講清楚先發覺畀佢whatsapp block

所以先係死因不明

咁突然?block前有無咩症狀(hea reply etc)

因為佢個樣太嚴峻 This is his face his fate

我嗰個成日話自己毒
但明明就外向運動型

又係忽冷忽熱啲衰野

之前未陷得好深嗰陣
試過比佢藍剔左六日
諗住放棄
點知又搵返我

我嗰個成日話自己毒
但明明就外向運動型

又係忽冷忽熱啲衰野

之前未陷得好深嗰陣
試過比佢藍剔左六日
諗住放棄
點知又搵返我

講啲咩俾人藍剔先?有無例子? 可能你打出黎我地都唔知點應先藍剔你者

所以先係死因不明

因為佢個樣太嚴峻 This is his face his fate

Block 人真係證明有勁既厭惡感

我嗰個成日話自己毒
但明明就外向運動型

又係忽冷忽熱啲衰野

之前未陷得好深嗰陣
試過比佢藍剔左六日
諗住放棄
點知又搵返我

講啲咩俾人藍剔先?有無例子? 可能你打出黎我地都唔知點應先藍剔你者

我嗰個成日話自己毒
但明明就外向運動型

又係忽冷忽熱啲衰野

之前未陷得好深嗰陣
試過比佢藍剔左六日
諗住放棄
點知又搵返我

我嗰個成日話自己毒
但明明就外向運動型

又係忽冷忽熱啲衰野

之前未陷得好深嗰陣
試過比佢藍剔左六日
諗住放棄
點知又搵返我

我嗰個成日話自己毒
但明明就外向運動型

又係忽冷忽熱啲衰野

之前未陷得好深嗰陣
試過比佢藍剔左六日
諗住放棄
點知又搵返我

試下發掘啲新話題? 試下少啲問題 多啲陳述 可能會吸引到佢回應

我嗰個成日話自己毒
但明明就外向運動型

又係忽冷忽熱啲衰野

之前未陷得好深嗰陣
試過比佢藍剔左六日
諗住放棄
點知又搵返我

試下發掘啲新話題? 試下少啲問題 多啲陳述 可能會吸引到佢回應

我想問問巴打們, 其實你對住鐘意嘅女仔, 會唔會講心事/呻, 定係負面野完全唔會講?

會講心事同呻 想測試你同我價值觀是咪一樣
破壞形象既唔會講
無 已經溝到手
巴打們唔洗ff咁多,女仔係對住唔鍾意既人都可以flirt

唔好諗咁多啦 根據我既經驗 對住無感覺既女仔會真係會藍剔佢 所以佢成日藍剔你既話 證明真係對你無感覺 唔好再虐待自己啦!

如果真係care/鐘意你既話 根本你講垃圾都會同你講垃圾繼續個話題

同佢好fd成日一齊玩
有試過拖手仔同攬下 佢都無拒絕
以前每日都wtsapp 到而家覆都吾覆
而家感覺似姊妹又似兵 得閒比人攞黎sip時間 r吹水
年半了 想放手 但都要時間....
當初識明明係人做主動我係被動畀人溝
約幾次出街講晒心事咁 身邊啲fd都唔知我地收得咁密
由當時自己去旅行佢又秒回 凌晨無聊講垃圾都回
但時間耐咗 勉強仲撐到wtsapp未斷之但係唔係我開聲既話根本唔會有回應
係重要公事先理仲係會洗板咁覆 一講私事即blue tick當睇唔到
記得有次佢主動講戀愛觀話唔想 仲拉我落水話唔好表白 fd zone大成功 於是無疾而終
fd zone咗好似陌路人咁過咗半年 人生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞