究竟你係幾時俾人扔入friend zone?

108 回覆
18 Like 3 Dislike
會同你講秘密果下你已經入左zone

咁如果連秘密都唔講呢?
我都會同佢呻.......佢應該都當左我係fd.... 邊個男仔會鐘意女仔成日散啲負能量俾佢假...

利申: 絲

都係架 佢雖然成日同我呻 但都會開開心心講下其他野 如果你係鐘意人記得俾啲signal 佢! good luck

直頭覺得自己做左煩膠,成日wtsapp佢 (本身都算係同事,唔同dept)
後尾自己有啲頂唔順, 開始唔再搵佢, 然後佢又搵番我
做咩啫, 一搵我我又興高采烈咁樣(feel到自己搖曬尾,汪汪汪):-(

佢都係成日whatsapp我 我以為而個係一個好清楚既signal 點知原來佢鐘意左第二個人

好認同
聽佢呻唔係問題
聽佢呻既同時要追佢, 比feel佢同比signal佢

係好厹架啦但人地就係咁先上到d女
剩係識講秘密個種叫知己(而家佢地叫龜蜜)

接受唔到咁狗公既自己 又怕太厹嚇親人
其實唔是friend zone 左之後先發展

之後咪無左下文
我想問問巴打們, 其實你對住鐘意嘅女仔, 會唔會講心事/呻, 定係負面野完全唔會講?

我會講心事呀 因為我覺得我主動分享心事代表我信任佢 咁佢自然會信任我 會盡量對住佢樂觀
我想問問巴打們, 其實你對住鐘意嘅女仔, 會唔會講心事/呻, 定係負面野完全唔會講?

正常男仔係鐘意嘅異性面前係會保持最完美嘅一面俾佢睇

但我唔太認同女仔同男仔傾心事=入zone=完全冇機會
傾心事係信任你,當你係close fd,但情侶唔係由close fd轉變而黎嘅咩
但往往有一班女人就係話男人利用哩份信任而去呃佢地

唔明

咪就係所謂既做兵
溝女最緊要有曖昧/火花
即係flirting
你一直都無就frd zone甚至兵

我其實都有flirt 下佢 成日讚到佢紅紅

但係要轉去話不如傾開心野之類
盡量轉話題

雖然我而家都有感情煩惱但睇書學既
諗返去黑人個段片
係你自己行入friend zone度
溝女最緊要有曖昧/火花
即係flirting
你一直都無就frd zone甚至兵

我其實都有flirt 下佢 成日讚到佢紅紅

無食住上
我覺得溝女最緊要快
岩溫度食住上就搞掂
你可能拖耐左

因為要返外國 始終文字同真人面對面接觸差好遠
諗返去黑人個段片
係你自己行入friend zone度

好撚正

唉 如果學個黑人就真係收皮
諗返起以前同另一個女仔成日分享追另一個女仔既過程同問佢意見,日日收工就去佢到接佢放工再送佢返屋企。果陣佢同我講左一句我唔明既韓文,到後來我知道句野既含意果陣,佢已經唔知點解對我好cool
大家後來好好傾
日日whatsapp ig都會分享下啲得意野
放假既日子都會一齊行街
價值觀 人生觀 理念都好接近
發展得幾好 相處得好舒服

我覺得係呢度拖耐左
同埋其實你要出國我覺得拍黎都無謂

怪就怪自己廢入唔到本地U
諗返起以前同另一個女仔成日分享追另一個女仔既過程同問佢意見,日日收工就去佢到接佢放工再送佢返屋企。果陣佢同我講左一句我唔明既韓文,到後來我知道句野既含意果陣,佢已經唔知點解對我好cool

句韓文係咩黎?

句韓文係咩黎?

我估....9成9都係果啲啦

我果個都係成日同我講打機
雖然大家都知大家係毒女同毒拎

我果個都係成日同我講打機
雖然大家都知大家係毒女同毒拎

我嗰個成日話自己毒
但明明就外向運動型
分唔到佢係本身用whatsapp個習慣係咁
定係佢已經feel到我有野 所以保持距離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞