[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (223) 派齊77連劵未

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
拎黎過red zone baby睇下先
恭喜脫苦海
冇計,兩張新卡新世代隊長技
但係娜美悟空論自己張卡能力真心超勁
兩張7週年玩無限疊,過佐7 round之後差好多
同埋食氣個到都冇7round 前咁易
不過全面性係7週年勁啲
勁係勁 唔會勁過7週囉
過咗7round其實可以變身嘅
長關卡我覺得娜美空唔輸喎
仲要兩招必都係超極大
兩隻新限點都勁兩班
首先leader skill 已贏
之後一出場1st round全guard ,打短關好有用
食夠珠又連必又拔群
變身後紅毛16氣有全屬性拔群,20氣連必
4X必定拔群,高機率連必&反必
要玩無限疊可以唔變身住
同埋招active skill 必然會心,發動條件冇娜美悟咁harsh
冇計,兩張新卡新世代隊長技
但係娜美悟空論自己張卡能力真心超勁
兩張7週年玩無限疊,過佐7 round之後差好多
同埋食氣個到都冇7round 前咁易
不過全面性係7週年勁啲

都係100分同95分嘅分別
娜美悟同速菲比就明顯前者優勝
可能之後少上嚟鳩噏
可惜隻娜美空係知屬性
如果唔係可以評價再高啲
得DK用我錢,今次七周年應該五千幾,另一隻LOL MOBA耐唔耐先一百幾十DLLM bandai
冇你同西巴互屌
呢度會靜英英
有人型狗 m巴 非狗
我會永遠懷念你
咩長關先
暫時而家長關冇一關係難打
最難嘅baby都係得4round
我彩超四差唔多關關秒 娜美悟應該差唔多
但係短關兩張封面頭round格檔已經贏咗
至於超極大同極大好似都係差50% 封面仲要出必就大幅加攻防 我唔係數據撚唔識計 但係點都係封面勁好多
試過變完身自己夾自己火力都上唔到1000萬
速菲係比達傳就見到個缺點
加氣LINK得宇宙最強の一族,唔夾返最凶你難出18氣疊防
6回合完左之後有時佢會係防守黑洞
不過下載活動LR都係超系果面當時評價較高
試過疊唔起防
入到尾關得10萬防
比達專
娜美悟真係輸一開波防冇疊上去
但係擺第二格有機會打3次超極大傷害,都好痛下
你個隻彩?
我個隻疊完一round變身打700幾萬
追多兩下差唔多打2000萬
我自己個隻開3路,用人地彩嘅
7 round之後變身夾自己都上唔到1000萬
運氣差啲得打一下
我都唔知 我隻知悟得二突
不過知悟過到baby再算
就算過到都唔會同新封面有得揮 你見嗰榜就知
你借隻彩娜美悟試下
夾LR飯可以食曬link
擺第二格,啲火力一開始去唔到1000萬
但係大約2 round到就得,打極系
聽日更第三彈?
我都唔知 我隻知悟得二突
不過知悟過到baby再算
就算過到都唔會同新封面有得揮 你見嗰榜就知
你借隻彩娜美悟試下
夾LR飯可以食曬link
擺第二格,啲火力一開始去唔到1000萬
但係大約2 round到就得,打極系

你都講出重點
佢發揮最大威力係有condition
已經扣咗分
咁多位巴打 我都中左武肺了
平時除左出去番pt 其他時間都係係屋企上堂
終於大把時間清關
聽日入data,22號開放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞