[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (223) 派齊77連劵未

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
屌啊,EZA3週年?
冇撚嘢啊,係都4週年啦,4週年仲廢過3週

呢兩張券抽咩池 好奇怪
我都覺4週係LR週年限入面最廢
2週EZA之後仲好用過佢哋
咁3週年係第一張LR限
第一個EZA比佢地都好應該
唔洗覺得,係公認佐最廢
主動技求其,其實4週年個個一出已經屌鬼
兩隻角色動畫一撚樣,強度又唔係話高
笨呆咩都有可能架啦
四週年咁廢,爬佢地頭有咩問題先
比迪麗都可以出限啦,有咩應唔應該
ching邊到鄉下 第一次見人用笨呆
雖然我知係普通話
可能超4仲有quota出限
(變身超4都未出)
同埋跟慣例單數年係合體戰士,計落係3週年先
同埋2週都係EZA左一年唔夠,8週年應該變左悟空比達分開出,到時咪EZA
其實當比迪麗都可以出限個陣就知官方有咩係做唔出
然後未有流出今年EZA資料嘅時候,其實反而希望佢EZA四週年,始終3週年宜家都好多入隊空間,仲用得
4週真係可以話係最撚hea嘅一個週年黎
冇8週
執柒架啦
3周年兩隻加返防應該可以用到隻驚執笠
變身變被動 變150%攻防 招必加番攻防 已經好撚屈
如果跟7週兩張,可能出必有疊攻防
或者識轉珠之類(彌補7週年缺點)
不過強化返3週年,其實7週隊都好完整
回血、support都有了
缺點就係個動畫太柒
LM
特價石抽剩1底紫石
極意/拿美菲/格比達 由0突抽到彩
Lr4悟出完必都頂到下係依家新難關
反而3週年出完必冇def up脆過薯片
課埋可能中
120>150%,再俾多個1turn 大幅加攻防都差好遠
個兩張長關仲好有用下,防都唔太差,只係宜家又多勁卡好使好用,中短關無左位置但唔代表係張卡唔掂
唔知係咪佢條式問題,依家唔靠必加防
單單靠被動%好多時唔夠硬
技雙人變左身都要出左必先頂到今次隻合體13
收皮算, 唔同佢癲, 再中柱無心機玩
7夕係咪有得紅幣換
其實就算今時今日,知雙夾住力雙
一落地都有15萬防,只係依家D攻擊力漲哂
佢被動改到150%,必殺會疊防已經好屈(考慮到技雙、力雙都係出必加防)

4週年既話,45個人覺得仲算用到
因為食到200%,其實唔放頭位初落地都19萬防左右
被動升盡都有30萬
47我真係幫唔到口,2週年47已勝
長關我都棄咗佢哋
打gt悟,柒達關
頭中段普攻都扣幾萬,中個必分分鐘即刻出嚟
今次eza可以出山
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞