[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (223) 派齊77連劵未

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
劍飯第一次出個陣已經覺得超屈啦
必殺已經吸引,個陣邊有無限疊攻防
仲要大幅
劍飯又係威到完驚
真正單體最強
至少比返出必加防都可以擺下尾位
宜家真係好雞肋 又要18氣先打全體
打超難關都幫助不大
頭先試下lr 知飯入雙紅打極限土日,食200%三圍m,無buff 7珠超必打600萬,出多必450萬,防頂到普攻,食人地必20萬,但同兩隻封面搶珠隨時唔夠氣,都係留返打加乘關算
隻game去到而家都唔係單單講張卡勁唔勁啦
張卡本身做唔到隊長,入唔到新卡做隊長嘅隊就好難拎出黎用
就算自己做到隊長好似劍飯咁,最多咪拎黎打一次新難關clear
個friend system限制左你唔可以不停用舊野黎玩
體倉管係咪要改全連
知倉照舊全會?
今朝講埋3隻大猿EZA
都係升定打on9 mode
我都1516緊
本身體11連15會
如果未睇之前已經比人打死就真係無用,好似之前葉劉隻傑斯未eza咁
不過到個陣應該都差唔多有得eza
必會唔駛諗啦,等佢抽得到多3隻黎都唔知等幾耐,早改早享受
Lod左一陣先知係講精英軍團隻捷斯
出得黎都三月尾,有排
如果未睇之前已經比人打死就真係無用,好似之前葉劉隻傑斯未eza咁
不過到個陣應該都差唔多有得eza
Load左一陣先知係講精英軍團隻捷斯
過2日on9 mode都要用佢做極系打手
不過有悟菲力大波在前,仲有後面個堆lr eza,呢隻eza過度削弱,食珠再加多少少攻防/會心可能又會唔同
係喎,記錯左曼隻淫蟲
入驚會即刻搵阿婆
但無次次refresh就搵
知雙人變左身

4凸:ATK(気力18)556万、反撃相当ATK(行動後)390万、行動前DEF25.0万、行動後DEF37.6万

個攻係咪有啲低?不過反必每下400萬好勁
咁未合體前都有減傷同出必加防
新關仲頂到下
大前提要有2突以上
計埋反擊打撚死人啦
反而lrx合體後比必定連擊好過會心啦 本身都拔群
同技lrx一樣
得閒就買蟲好多人都會
呢兩日買左第二隻彩星立巴
即係體倉改主連?
勁到咁, 複製人隊都唔過份, 梅花間竹連link
yes 20連
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞