[ios/an] 龍珠 爆裂激戰 (223) 派齊77連劵未

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
柒達件甲啲色好似黃左啲
係我係咁post 完又post 做9佢姐,唔太關佢事既
情人節到宜家扑足四日終於玩厭左,愛回家了
好波
屌你老母啦,咁250石中哂兩隻係咪叫易中呀?
你自己中唔撚到就叫難中呀?你都on 撚鳩
你老母個爛臭閪呀 自己柒完真係死唔忿氣仲要躝出黎比人屌wo
手機game從來都係機率野 你有咩數據證明易中左呀
你250石中曬果啲叫做你好彩 唔係叫易中左呀柒頭皮 識唔撚識中文呀傻閪
入面個表呀 隻野由3%上到50%依啲就叫做易中左啦傻閪

叻唔撚切咁係要出黎駁咀 你老母比狗屌呀
都係生到你一隻弱智仔咁大把姐 你老母係咪可以周街講好易中呀
係要做海豹就做得醒啲 貼完圖就算柒數躝番入你老母個花柳閪到
比人屌兩句又要走番出黎駁咀 做海豹做到你咁都算失敗啦屎忽鬼
宜家free rider 惡撚到,機率既野個個人、部部卡都唔通架啦,第一日玩手機game?
你自己開心咪同自己講算,就算真係覺得好易中咪講一句當完左,仲要係到係咁駁人,你唔諗下自己至少有百幾免費派石係靠中唔到既人係咁課金比你先中到,用人啲石黎中卡仲要咁撚串你都算幾罕見,係咪真係唔屌唔鬆化?
戇鳩250石唔叫易中 叫乜?
你自己中撚到就叫易中呀?你都戇鳩
事實係5000石都未中到一隻大把人試過
所以中左就算 乜撚野250石易中
仲要D仆街POST出黎話輕鬆
我真係屌佢老母
除非你課撚到仆街先中,如果唔係都係都係唔好出聲好d,Yip平時非洲到咁,難得歐一兩次都俾世人圍屌
單抽都冇咁黑人憎
單抽我當佢係神
係好運
250石中就唔好跳出黎話好易我屌你老母臭閪
易?邊撚度易?你老母好易俾人中出?
如果兩下5石單抽中晒兩隻封面就擔保無人會駁你啦
中住武肺睇你哋互屌
其實真係唔關事 輕課重課 中左都會比人屌
問題係就唔好出黎講易中左啦
自己好彩 我可以恭喜你 但永遠手機game都有人抽到損手爛腳
講咩q野易中左姐
對海豹麻目咗
熟口熟面都會屌/串吓(eg.口臭西,人型狗,data)
啲生面口屌都廢事
所以話你班屎忽鬼成日話我惡wo
我幾時有咁樣屌過你地
阿葉抵屌啦
話唔想中界王拳
熟悉既特西返黎啦
我都想俾你屌….起碼叫中到
傻架咩 我真係認真屌親都係好似上面果條咁嘅傻鳩
幾時係人中都屌姐我
可能我影得衰,但係實物幾靚嘅,靚過平時啲景品,可能係隻game7周年產品有關
唔爭在屌埋我
想知佢個fd抽左幾多先彩星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞