紐約亞裔女子遭兇手尾隨入屋 亂刀刺死陳屍浴缸

414 回覆
590 Like 45 Dislike
共碟係咩野來的
同埋唔洗揀邊舊屎香啲
支畜同nigga 都係地球垃圾
好好笑
有冇陳屍相
共匪後裔應該冇咁易被刺殺
死nigga 淨係識I can’t breath I can’t breath
支持美國警察嚴正執法
大陸人嚟香港肯學廣東話要埋堆唔難

相反,好多係外國大、講流利英語既亞洲人都比人歧視,今次呢個case仲要比人殺埋,之前又有個比人推落火車

我們香港人斯文少歧人,但唔等於d鬼一樣會歡迎我哋
Middle name 叫得Yuna加埋last name Lee 已經9成係韓國人
連登班公屋毒撚同中學生咁都唔識睇 分分鐘連外國都未去過就一日到黑幻想自己係榮譽白人
日本韓國人d鬼佬咪一樣當你Chinese
咁佢韓國人又唔同嘅係香港人唔移先做畜牲姐,佢移美應該工作或者之前讀書啦
去到外國
中國人韓國人香港人台灣人日本人越南人
呢啲單憑睇樣唔會分到黎自邊度既人
就係命運共同體
唔係連登仔想切割就切割到
黑人個樣有d似遊學修
如果唔係支那人,日本人個D令亞洲人聲譽不知幾好
洗鬼成日比racist 笑污糟、做雞、食野味
仆街力架
入到呢個post覺得人嘅口仲恐怖過Omicron
似火場啲焦屍
呢啲力架
講緊中共唔會提升到亞洲人地位
你就講日本韓國人d鬼佬咪一樣當你Chinese
"Woman slain after black fiend trails her home"
死者講asian兇手唔講black?
唔理啦 黃種人有殺錯冇放過
其實大陸人真係分到既,重要都幾易
通常班大陸人一定係成班傾埋一齊講普通話
重要勁大聲,差成十米都聽到個種
二等公民?

隨時比黑鬼劏都唔係畜牲?
如果你覺得韓國係靠文化
中共就係靠錢,佢佔奢侈品市場全球最大,立陶宛單野寶馬benz 全部都跪含,好老實,係公司眼中邊個買得起就係老闆

再講,太睇小中共玩入侵
Report: TikTok Now More Popular Than Instagram Among US Gen Z Consumers and
做美國黑人好似幾好,只要係你唔搞白人,亞裔死幾多都好似冇乜人理咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞