紐約亞裔女子遭兇手尾隨入屋 亂刀刺死陳屍浴缸

414 回覆
590 Like 45 Dislike
非洲好兄弟
咁就好睇

BLM血洗支那town
機會率問題姐
唔計係咪racially charged attack
不嬲外國城市都係危險過香港 東京 呢d
咁你咪自己取舍咩重要d
自由 安全 工作機會 下一代教育 環境 娛樂 etc
點會無呀,只係而家左膠當道
主流媒體唔會大肆報導呢個情況
但你自己Google一下,大把啦
自己無知就話人弱智

Whites Believe They Are Victims of Racism More Often Than Blacks
https://www.socialworktoday.com/news/dn_060311.shtml
你自己先係俾左膠媒體洗左腦都唔撚知既弱智
諗多左喇, Ching

係美國藍洲, 邊個夠膽屌柒NIGGA, 一律當你white supremacist, 所以先任NIGGA 搞事.

係紅洲, D NIGGA會咁撚風騷?
我邊到有講而家講政治有用我係講香港人講唔講政治都爛命一條,唔會因為你唔講政治就獨善其身。我唔知你喺邊到聽到你係黃種人,喺外國就會俾人扑柒、屌柒、打劫事關我大把朋友移咗去外國,冇一個受過傷,你話言語歧視嗰啲唔好講啦藍屍廢老都歧視緊後生仔啦你估真係咁多歧視到殺人咩普通言語歧視嘅話咩國家都有㗎啦,但會唔會係因為驚比人歧視就寧願留喺香港做一世奴隸?你話你一落機就一群黑人追住你咁你留喺香港都正常,屌你真係比人殺嘅機率細到咁,但你留喺香港比人割嘅機率係100%。咁都有得話一樣都係死,就地死好過離鄉死,如果真係咁易就因為歧視而受傷,之前連登熱門就應該一堆post話自己喺外國比人扑柒,而唔係笑9留港撚啦
又係力架
黑人殺人 就叫做流浪漢、兇手
白人殺人 就叫白人
第一眼以為係燒焦屍體
條女好Asian sluts feel
BLM
你唔自貼黎睇下?
Black live matter, other lives suffer
又係死力架

游學修嚟嘅屌
可唔可以送呢d nigga 去支那生活
個樣好撚恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞