紐約亞裔女子遭兇手尾隨入屋 亂刀刺死陳屍浴缸

414 回覆
590 Like 45 Dislike
咁JK羅琳英國人出書關佢地撚事
大家好 禾是will

係都要住New York食屎
正正常常住西部州咪幾好
激似
好多鬼會用Chinese黎代表所有亞洲人,正如所有西方人我地都叫鬼佬鬼婆一樣,尤其佢地睇亞洲人唔起就更加唔會仔細研究
係Li又點
黃你老母支那畜先叫自己黃
黑鬼肅然起敬
以為自己喺外國係高黑人一等,所以叫香港人唔好歧視黑人?
呢兩者係乜野邏輯關係?

正正因為唔覺自己高人一等,要入鄉隨俗,先叫人唔好歧視,咁都可以俾你倒轉黎講
唔該下次你笑人弱智前自己驗下腦先啦
似係韓裔竹昇妹
利:左膠係on9
但都唔一定100%錯

https://nypost.com/2022/02/14/prior-victim-of-chinatown-killer-assamad-nash-says-lock-him-up/amp/
呢單case嚟講 殺人個黑人的確係cls 過於糾纏是否racist 反而益咗stop asian hate班人

問題係左派政客有意無意放任啲黑人嘅犯罪行為嚟製造對立 等唔同族裔陷入無止境嘅打稻草人循環 因為啲政客唔會畀佢停 而唔再有law&order
類似嘅難民/腥港人都係差唔多玩法
我已經分唔到係人定猩猩
籠中鳥覺得飛翔好自由,但係唔知森林有好多人專開槍獵殺雀仔,更加唔識自己搵食物同點避開其他野獸。

你有咁既能力係外面生存fine, just go for it

但好多人根本無能力自衛同搵食,就算搵到工都只能做下欄位。低智力連登仔意識唔到呢一點只會步條女後塵。

係外國出街比人吐口水、當面屌柒、打尻、打劫、什至殺埋。至少以目形勢嚟睇似乎移民先似做狗,仲要係流浪狗。

集中營個d得班連登仔吹啫,香港本身咁多大陸人,唔通佢連d紅二代都捉埋。唔好講咁多野,基本上自保唔難。加上你哋唔係想攬炒咩,集中營你都預左嫁啦。
華裔呀
點解又寫亞裔
回下帶先
亞裔生地鐵被毆、遭抓頭撞門 4非裔女高中生涉種族恐嚇
https://lih.kg/2779972

原片https://t.me/rtnews/15336
屌你老母
亞洲人俾人舊有印象就係好恰,怕事,軟弱。
地位呢啲唔係靠共產黨或者任何政府可以改變到,最多你受害之後幫你發下脾氣。
D歧視人嘅鬼係野蠻人,只有以牙還牙先可以改變其他人對你印象
猩猩
黑命貴又然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞