紐約亞裔女子遭兇手尾隨入屋 亂刀刺死陳屍浴缸

414 回覆
590 Like 45 Dislike
香港人無事 黑人見到都驚我地
移民手足唔需要驚 黑人好崇拜香港人
因為繼續俾人恰就以多一事不如少一事心態逃避,如果有馬丁路德金呢種人去帶領亞裔反抗,甚至搞場YLM,先會令人正視。

但呢兩年既中美關係,有人搞肯定俾人以為係共諜
有無片?
好想睇
咁都俾你過到
唔好講黑人啦
普遍香港人都視自己高等過南亞人,大陸人啦
你咁講你無?
同係香港人都一樣歧視D人住公屋啦
住港島既又歧視D人住新界
讀三大又歧視非三大

有人正視呢個問題,叫人唔好歧視
反而俾你屌返佢轉頭
話佢一早分左階級
OK,知你係聖人啦
俾夠半打你,接實啦
唔講集中營啊,同你講香港無論你講唔講政治,香港政府都冇當你係人㗎啦,唔係今日都未知啊仲有喺香港係冇外國人會打劫,但政府會呢仲有我唔講政治我只要係後生俾人打香港政府會理你咩?班狗會理你咩2022年啦,仲覺得唔講政治就冇事而家啲禁堂食唔講政治嘅人冇份咩,而家食凍飯盒嗰啲係咪全部講政治啊,喺明愛瞓緊室外病床嗰啲呢,你支持政府都未必會冇事啦,遲啲大把陸續有嚟,得番條命嘅香港人唔係畜牲咁係咩?
個黑人個樣好恐怖..........幻想到個女仔當時應該驚到痴線.......
送班黑鬼去喂 老虎啦, 職業犯案民族
老虎會唔會畀黑猩猩打死
黑人針對亞洲人
叫香港人係英國唔好歧視黑人
根本就唔係「你窮撚點樣歧視有錢佬窮」既問題
你不停係度攻擊稻草人
就係因為你睇香港移英既人唔順眼

事實係英國既香港人一樣可以歧視黑人
就算英國既黑人地位高過自己都一樣可以歧視
可以歧視黑人外表,歧視黑人污糟,歧視佢地既文化
我都費撚事再同你嘈
我而家就係英國
你擺明本身就係睇我地唔順眼
借D機會又入我地
試下殺人同被殺兩個隻色調轉
下 支那人搞到黃種人形象越黎越差喎
你係外國咩都唔洗講,只要係黃皮膚就會比人當面屌尻、打柒、打劫、什至殺埋。一樣無人會埋。

驚比政府搶錢咪將d資產轉去星加坡/台灣呢d地方lor

總之兩邊都係會仆街,咁我點解唔原地仆要山長水遠去人地地方仆

同埋你覺得而家講政治會有用咁點解唔上街遊行啊?
成日minority犯罪就focus喺精神病到
唔關種族宗教事
白人犯就racist
都見唔少
而家就係話你聽
香港人叫人唔好歧視黑人
個情況就係黑人地位高過自己,但自己就歧視黑人污糟
而唔係你講既污糟過黑人但嫌黑人污糟

你繼續攻擊你既幻想對象啦
講老屈你真係天才級別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞