如心酒店集團向退房24小時內染疫客人 收取額外5000元消毒費

245 回覆
33 Like 465 Dislike

早幾年同條女去如心租左晚
千鳩幾蚊晚之後同我講WiFi要收錢
又唔係fraud
鎖卡冇用
係自己簽授權
唔好老點, cut卡冇L用㗎
簽咗嘅交易必須履行
又唔係涉及fraud
你情我願
一句授權, Hold 你個萬都要比咩??? 無法律效力架.
如房客因虛報資料並在入住期間或退房後24小時內確診或初步確診新冠肺炎
發達大計
Fat fat
入住已經比定5000 + 住錢, 就無法, 入住未比個5000, 就鎖咭唔駛比, 授權都無用, 律師答左.
係卡主自己簽㗎
係呀,信用卡公司嘅條款係咁㗎
呢D酒店就咪撚住啦.....屈鳩人錢.
退房後報失信用卡行得通嗎?
我指係入住時未比個5000(Hold), 係可以唔比, 授權都可以唔比, 未有任何證據時, 我鎖左咭, 你扣唔到我錢, 之後係要打既, 同我律師講.
佢點知你有冇染疫?
都叫做一種方法, 但你住左人地方, 就可以報警拉你, 而家係指要你比多5000, 未經證實, 鎖咭先, 千萬不要比, 你仲可以告返酒店, 你大我呀?? 比5000.
明屈左你錢先, 等你無聲出, 比左佢就算, 如果未扣既, 立即鎖咭先, 再同佢慢慢玩, 可能你告佢比返5皮你都仲得.
佢真係為自己打響名堂咁垃圾嘅酒店
成個星期都出唔到PCR RESULT,點會喺 24 小時內中招呢
咁果啲仆街有心隱瞞
有咩問題
痴撚柒線
講又唔信,咁你去試下啦

嗰五千蚊,同你住酒店時簽落如果損壞嘢,酒店有權叉柱你張卡賠償一L樣
Cut卡冇用,都照過數㗎 (自己睇下你張信用卡條款)
我試過, 收唔到我既, 你又唔信, 唔係下下授權就大曬架, 可以上法庭打架, 屈你清潔, 打欄野, 你都要比既, 我都無法既, 你錢多囉........
用AE卡
講幾句電話有人幫你拆掂佢唔洗俾
Cash 按金,無信用卡。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞