如心酒店集團向退房24小時內染疫客人 收取額外5000元消毒費

245 回覆
33 Like 465 Dislike
可能佢當你按金咁, 入住果陣要俾卡佢hold你credit
你仲有數點cancel
唔關英文事 見你拋書包拋得咁開心咪講兩句
如果「cancel 會override所有授權」
咁全世界酒店咪會好容易就被人走數?
唔住啦屌呢排又淡返,d酒店平左,洗撚揀呢間咩
授權都未必要比, 買左野未比全數, 都可以唔比尾數, 最多食我訂金, 我指技術層面, 唔係講授權唔授權.
咁如何退房24小時都無事,有無獎金先?有,我支持呀
No踢爆
我咪話你比唔比同佢入唔入到條數係兩回事
想知係咪真係有連登仔,成功用cut 卡嚟避咗找酒店房租條數
銀行會問你係咪你簽

你答係就扣數

你答唔係佢就同酒店對質 如果你呃佢 即係詐騙 等坐監
there’s a message behind:

中左自己知就得
唔好俾政府知
d被呀枕頭都一堆西水米青架啦
如果Hold 咭會見到條實數, 如果比定5000, 單會見到, 咁又另一回事, 未hold 5000 時, Check out 一定囉唔到我 , App 鎖咭.
樓上解釋清楚又合理
咁分期都可以比完第一期cut卡啦
呢間垃圾3 星係咪冇人住搞到做黑店劏客
應緊你呢句咋
都知會有人衝出嚟 challenge 我挑剔英文
間西酒店未跟得上科技, App鎖咭, 奈我唔何, 問法官囉個5000.
試過住美國酒店, 收另外清潔費, 我覺得唔合理, 鎖咭, 最後追都無追, 即係無收.
分期係寫明, 全部比曬, 咁就無法, 但酒店唔係用這個方法, 唔會比多5000先囉.
又一單關公災難,
我哋香港人最接受唔到就係一啲唔清晰嘅條文,
宜家呢間酒店就偏偏就整啲唔清唔楚嘅嘢,
香港有好多酒店選擇,以後唔會去呢間酒店!
消咩毒要5000元?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞