[弱智的Mavericks] 2021-22 NBA常規賽討論區(14)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
對面打到順晒啦
已經散晒
心態問題
其實佢一直都有中距離,不過係成班波中哂肺炎果期先比佢用,但當三位大少番黎佢又變番做3d,okogie反正都唔多進攻權,用黎追下人地攻擊力強既1、2號位都好呀,場場都用v8 同McDaniel 追,就漏哂兩邊底分任射
打得順還打得順,ddr 嗰啲tight d 下turnaround jump shot,white 對抗下pull up 3入都無計,但講緊上返正選唔講攻,守都成隊比持球者帶走哂,一球white wide open 3, 一球vxx pnr 後mid range wide open, 最離譜係走漏green, 2球backdoor 一下layup一下put back, 仲有球牛打快攻,狼3個全部望住dosunmu 留條路比green直鏟. 個快攻3打2黎,柒到癲
牛區出現新西書大少又一戰幾
西書大少唔夠佢痴線
Bertans同DVD俾佢當係寶
古班本人黎
ddr勁到仆街
俾人backdoor 呢啲已經係成日見(成日都係dlo)
唔知係溝通問題定係唔夠專注
有乜理由咁樣走甩
srp都係垃圾唔緊要
其實對球員有偏見我都明,但私怨到做完單trade比全世界笑緊仲可以自我感覺良好呢下真係幾癲
盲撐傻閪
Ben Simmons 轉著 10 號
睇下笨十有無決心做返場好戲 ... 如果都仲係波都唔敢寫的話
我諗就輪到 KD 叫 trade me ...
係網佢射唔射又唔大影響嘅
防同傳冇跌watt就夠
最重要都係個樣冇跌watt
佢套理論簡單講nba所有球員唔岩打但唔拎去鳩換嘅隊都係傻仔
E.g. Grant 應該換2個毒約返黎賭 Tht+nunn 人地唔肯就加pick 反正留都冇用
你唔換先係柒
二輪籤對啲又冇錢又想補人嘅隊不知幾有用
小牛倒貼呢下癲
可以有兩份再長d既約 係值得既 唔洗驚留唔到係咪咁話先
重有爛16m約x2 易清過por30m
我騎上到東部第二
16m18m講到得10m先癲
4捨5入都唔係咁計啦下話
同佢講18m簽到lonzo 咁都用黎賭 傻撚左?
佢又話人捉字蝨屈佢講10m 唔知做乜鳩
今時今日仲有人對okogie有期望出黎鳩走,靠體能
其實唔明 mavs 諗乜,如果換唔到野咪留佢試多半季
KP 又唔係毒藥到 westbrook 咁,講真佢都無健康有態咁同 doncic 夾過
反而應該貼錢送走 westbrook 既湖竟然無行動 ...
18M dejounte Murray 先係呢個價咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞