[弱智的Mavericks] 2021-22 NBA常規賽討論區(14)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
76啲spacing咪仲衰
平時都係靠細咖哩
任佢up 架姐
條撚屌依家又想champ又唔想做頭牌又對隊波嫌三嫌四
Joe Harris go die la
覺得自己肯定簽到大約
岩嫁啦同文件炒埋一碟啦 不過最好放生mb啦
不如搵人收cuban 皮

哩個交易全聯盟trade最閪
好似年年都係咁,FOJ認真揀,另一邊亂嚟
我睇返牛區琴晚勁慘.
一開始話DVD去牛,佢哋就估終於trade THJ.點知係por仔,有啲已經係到屌. 跟住有清醒既牛迷話trade por仔既話應該會加野,又比佢哋估中左但原來仲有Bertans ,又多幾個屌. 之後仲要加個srp,就全區起哄.慘撚到
Part of the deal,唔opt in點知會唔會打半季走
我猢見到之後嚇到仆街 而家直頭讚緊rob冇上腦做trade
事實上rob只係放緊大假先對隊波wfc
James每年都認真揀 另一邊廂字母/KD都係亂鳩咁嚟
其實你認真揀好易得罪人 占皇就話無所謂啫
字母嗰啲隨時仲要組團 到時就尷尬
唔做好過做錯反正今年冇冠
湖人打入幾多輪意義都一樣
我對猢撚好尊敬 可以不斷挑戰自己下限
由吊龜to到3分air midrange射板頂再到layup唔入跟住之後已經去到進攻點廢都冇所謂 再到而家可以擁抱我龜仲覺得好開心冇trade走到
真係唔係正常人做到
苦中一點甜呀
我地湖迷拎一個冠軍已經夠J幾年
Mavericks owner Mark Cuban explained that his team was willing to trade Kristaps Porzingis to Washington on Thursday because the deal helped address two weak spots on the roster, per Brad Townsend of The Dallas Morning News. “I think KP’s an incredible talent. But we needed that shooter [Davis Bertans] and we needed another ball handler [Dinwiddie] who could create a shot, and unfortunately that was the only way we were going to get them,” Cuban said. “It was that simple — getting two guys who fill roles that we really needed, and the fact that we have played OK without KP. But I think that doesn’t take anything away from KP being a great talent, and I actually think he’s going to be better with the Wizards than he was with us.”

這筆交易有助於解決球隊名單上的兩個弱點。

"我認為KP是一個充滿天賦的球員。但我們需要那個射手Bertans,我們需要另一個控球點DVD,不幸的是,這是我們要得到他們的唯一途徑,"古班說。 "就是這麼簡單--得到兩個填補我們真正需要的角色,以及在沒有KP的情況下我們打得還不錯的事實。但我認為交易並不影響KP的價值,實際上我認為他在巫師隊會比在我們這裡更好。"
湖GM琴日俾人影到去咗迪士尼
同魔術傾duel啫
唔識就唔好搞啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞