[深井又派膠]屯公欖隧汀九老龍 塞撚夠未啊 (9)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
有架hi aids行巴士線

影張相send 俾慈母啦

影唔切

其實影完可以send去邊告發啲行巴士線嘅車?
有警方/運輸署告發網或app?
返工時段好鍾意做正義撚

好似有個網上電子報案室

https://secure1.info.gov.hk/police/eforms/vehicle_obstruction_tc.htm

報完之後會有慈母搵你
Send張相搞掂
如果地鐵都出事就

西鐵訊號故障吧

腦細會叫行路返工

明知會塞車加故障點解都要校到咁抆出門口

我返九點半搭七點班車都抆?

住大西北幾點出門都係抆

過咗屯公長命斜之暢通無阻
返八點九我七點出門都塞車遲左啦
961 竟然勁順暢咁到左灣仔

八點七都未見到收費廣場,最快呢個時間已經過緊西隧
得雜種機場入黎條路全綠
汀九非常暢通 塞少個位
希望直入金鐘
屯公口市中心駁入屯口條天橋,多部壞車
一部塞住個落橋口

以為邨巴改路醒水
點知係改路第二個口入屯公一齊塞
以為佢會行青公再轉返上屯公

利申:好彩公司係灣仔果邊,公司出email 話知道封路塞車,呢兩日接受遲到
屯門公路連中三元
大欖隧道一炮雙響

住元朗天水圍有咩爽得過咁樣

如果住元朗天水圍返觀塘仲有機會叫糊食大四喜㖭

我就係
我已經怕撚咗班駕駛者 早咗一班車 你老母又要遲到 逼我做廢青?
一部塞住個落橋口

以為邨巴改路醒水

利申:好彩公司係灣仔果邊,公司出email 話知道封路塞車,呢兩日接受遲到

有冇得接受唔返

影唔切

返工時段好鍾意做正義撚

好似有個網上電子報案室

https://secure1.info.gov.hk/police/eforms/vehicle_obstruction_tc.htm

報完之後會有慈母搵你
Send張相搞掂

下次將條link置頂

見證歷史一刻
得雜種機場入黎條路全綠

特登炒晒兩條路等佢順利出市區

見證歷史一刻

快喇快喇

影唔切

返工時段好鍾意做正義撚

好似有個網上電子報案室

可唔可以放條Link喺度,方便巴打們齊齊做正義撚

http://www.police.gov.hk/ppp_tc/02_er_room/

射射
一部塞住個落橋口

以為邨巴改路醒水

有冇得接受唔返

其實射波唔洗假紙
超過2日SL先要
一部塞住個落橋口

以為邨巴改路醒水

有冇得接受唔返

返灣仔君悅酒店對面表示老細已經expect左遲大到
一部塞住個落橋口

以為邨巴改路醒水

有冇得接受唔返

返灣仔君悅酒店對面表示老細已經expect左遲大到

一樣附近喎
一部塞住個落橋口

以為邨巴改路醒水

有冇得接受唔返

其實射波唔洗假紙
超過2日SL先要

兩日咁好
我一日SL已經要交射波紙

屯公四連環
小欖上斜慢線有壞車
點解觀塘都塞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞