討論巨鳩巴創業快速收皮事件

884 回覆
187 Like 15 Dislike
有無人記得我
我係第一個話報海關
條友應該mon緊post , 應該驚俾人搞到冇得做,可能俾海關拉,年輕人始終沉唔住氣,賺果少少錢就咁得戚,推佢上報,賣假嘢拉得
上乜報,無晒舊po
有冇實物睇
條友好撚醒,睇佢個網包裝到幾靚
不過係估唔到呢個價都有人買隻假 AP
佢個套方法套落其他産品一定搵唔到食
佢成功係因為ap 而唔係佢本身做生意好叻

如果你真係想創業就多d 去請教人,你又唔係邊個等運到都唔會有人塞落你袋

上個post 我已經分享過唔少創業資訊

我開個創業谷你地有興趣就入

但我都講個事實比你聽大部份創業都係捱不過三年,創業唔係你想像中咁易

當然你撈踩界野實好搵架

https://t.me/startupjj
有睇過原post 記得佢好強調話自己識影相乜乜柒柒果d
岩岩先知俾人爆左檔野出黎,撳左入個website同ig睇

相係ok既,但d圖key到好撚柒,有陣大陸cheap野味扮上菜既味
同埋個website homepage果段英文content勁怪 搵個英文好d既寫啦

搵到錢就咪咁囂周圍揚 搏人地同你爭生意做咩
你有冇用過信用卡 唔好咁弱智啦大哥
呢個真心有得做
The devil is in the details.

魔鬼在細節D frd
大陸做到爛
識有個大陸仔一站式自己開埋廠咁做
賺到成千萬
咁佢啲成品都係原裝錶玉加殼嘅又冇話唔得
有錢人既定義唔同,我諗佢講係有購買力幾千蚊買玩具無聊野既人

Ig search tag #Casioag2100 買既都係鬼佬,一黎本身鬼佬買casio 就貴,香港平一半,佢加一千幾百變鋼帶又有得 tailor made ,二黎本身一部分鬼佬都唔知乜係ap,單純覺得幾靚/得意,三黎鬼佬購物力本身就高,二三千都唔係大錢

同埋其實佢一日賣5隻就賺到25萬,根據佢話50% net margin,當平均一隻3000(佢有貴款)
賣5隻就有25萬
舉報電郵
crimereport@customs.gov.hk

今朝報左,但有無用唔知
其實 Casioak,Casio mod 係外國錶圈好多人鐘意
唔係扮有錢而係單純好玩
本事?
自己放上論壇比人踢爆咗咪就係唔本事囉
佢自己唔本事怪得邊個
佢比人踢爆然後造死佢咪佢自己唔本事囉
屌奶星 淘寶果個都要諗諗
呢個group有傻系v字頭既admin
我同其他谷友交流意見 話人入黎攞料就即刻踢人
我屌你老母臭系唔撚問得叫人入谷把撚咩 含家產喇仆街
系系系系系你老母咩
返5p啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞