討論巨鳩巴創業快速收皮事件

884 回覆
187 Like 15 Dislike
改裝錶個真假定義本身就好闊
講真假都可以
要講窄d真錶鋼帶換非原裝皮帶都叫改裝

其實佢都知有問題
美國個邊都周佢啲貨
佢啲貨入境美國唔可以砌好
可唔可以cap上嚟睇
就係唔係正路野都要開POST分享先ON9
正如D IG 女 開POST叫人玩線上賭場一樣 但仲未有人捉又神奇
拿 呢個就似係啦 樓上係咁話賣假ap 根本人地無當ap賣
反而casio無授權咁樣改黎做商業用途係有得告
可以轉賣
唔需要授權
連登真係成班乞兒
佢比原裝(18年無人炒Daytona)一隻mark 30萬wo Ching,50隻千五萬

你點計乜叫大量唔大量?姐係出得小賺得多就唔犯法?碧咸出一隻改勞賣一千個有無問題
支持!
尋晚凌晨先覆過個post
咁快就收皮
其實係 唔係cheap野 佢影相出身係有分別
就算係都唔關佢事啦
精工casio依d一向都改到飛天架啦
要告幾十年前已經告左
人地跟本就唔care
令我諗起之前好多ig 賣用假chanel 衫鈕改裝嘅手鏈
其實啲鈕係喺淘寶10蚊50粒咁買返嚟
又有一堆ig 賣用名牌紙袋改成嘅手袋
聲稱自己係本土製作
實質係淘寶20蚊一個買返嚟
又話唔識英文又話得一條友做,其實佢點做?

原來都係淘寶野,收單再上淘寶搵人整
暴利到痴善
Pin
無論賣真貨定假貨 定搵 3k or 300k, 佢既分享我覺得都有用可以參考下 包括 攝影 重要性 , 廣告方法自己要調整 , 要有個人風格

雖然教既野好基本,但唔可以睇小哩幾樣野既重要性
佢個網似AP網站, 每隻野都影得幾專業應該放左好多心機所以好賣, 不過esty上面搵大把同款既平過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞