[中華台北]冬奧國手穿中國隊服 「我們沒國籍之分」黃郁婷:你可以不幫我加油

225 回覆
71 Like 975 Dislike
又係你條傻閪死賤種 過年全家枉死啦你
但搞9運動員
有機會成個台灣體育界會反個正苦
做下research再衝出黎柒

陳菊係佢鄉下起咗個場比佢練,今次佢出戰陳菊都有祝福佢,佢有覆人地,證明佢同民進黨政客關係都幾好,資源上都無乜問題

https://tw.yahoo.com/news/%E9%AB%98%E9%9B%84%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E6%BB%91%E8%BC%AA%E6%BA%9C%E5%86%B0%E5%A0%B4-%E8%90%BD%E6%88%90-160000586.html

今次條弱智台妹瀨撚咗野,你自己上佢fb,台灣人已經駁曬你想spin的野,唔好係度浪費時間

我諗果個支那「朋友」而家一定安慰緊弱智台妹:唔緊要,好少事,係haters大驚小怪,下次你黎中國,我帶你去玩吖
賣台狗賊
source?
唔知菜媽媽同民進黨會點對付呢條共諜呢
資源無問題 咁都要咁柒
咁D運動員政治觸角好廢
仲以為好似奧運咁 要坐經濟倉
唔好郁啲就話係諜啦, 黃子華話齋,個間諜會話俾你知佢係間諜咩
無國藉之分咁做乜著中國隊件衫
智障?
條弱智閂左留言就當冇事,返去一定比人cut資助
應該著美國隊服 真大佬
日匪只係傀儡
所以唔怪得台灣後生仔女唔想服兵役
咁辛苦守台灣益班撚屌去大陸攞着數
不如回歸攬炒好過
台灣藍二汶
自古到咩年代?
係台灣奶共邊會有後果,廢既
比人咁樣偷換概念
中意強國就返去啦 蠢人真人冇得救
都on撚99
唔分國籍咁做乜要分國家隊黎比賽
唔想代表台灣咪去支那囉唔好返去啦
屌你台灣唔做野?咁撚樣落鳩自己面
香港仲洗咩統戰
當藍絲係狗咁撚都OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞