[VIUTV全民造星] 8人女子組合 COLLAR討論區(36) 理性追星 新年快樂同補祝蘇師兄生日快樂!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
尋晚以為佢地新年玩膠 點知真係爆單真嘢出嚟
啲人要盲反點都搵到位入,連登愈紅愈反係不變嘅真理
做artist 連有藍絲親戚都唔得
其實真係好少事
講事實又唔俾
你會唔會擺上網話俾全世界知?
普通人都唔會啦,更何況明星
蘇雅琳
蘇蝦祝你 越依越肥
唔駛理佢啦
蘇媽新年快樂
點解你出現親都25day妹
走啦你
你錄音機定bot嚟?
追星追到咁撚無腦
連登真係充滿人性既惡,你可以話佢敏感度唔夠 ,剛剛出道唔識避忌,但使唔使當正佢係殺父仇人咁想置人死地,而家睇tvb同cctv又有咩分別,你會唔會話鳩你地父母親戚呀,人地屋企插左支國旗,唔通你整爛佢咩,識唔識尊重呀,真係痴L線,香港俾連登仔管治仲恐怖過共產黨,haters gonna hate, 完全唔係focus人地既能力,係搵其他無關既事去打擊人地既發展,同職場小人毫無分別,只要唔鐘意你就要想盡辦法令人消失,好噁心
唔識講,咁多個入面比較鍾意佢
其實一路都覺得佢政治敏感度好低,對黃藍冇概念嘅人嚟
今次咁樣都係佢必經嘅階段,依家佢真係講同唔講嘢都幾尷尬
唔會因為咁特別反佢,不過真係幾影響觀感同印象
如果你真心鍾意牙軼 入嚟鬧佢 打算搞死嗰團 對牙軼冇好處架
全世界都知佢係8個裏面最有心玩嗰團架
其實要做港豬唔緊要,但唔洗咁大聲話俾全世界知

唔好攞呀day做擋箭牌啦好肉酸
呀day依啲鑽石去到邊都會閃閃發光,唔會俾一件老鼠屎影響到
錄音機呀,so?
依到冇人歡迎你,自己走啦,比個台自己落
支持你block晒反marf嘅人無眼屎乾淨盲,單機上連登
人地唔會好似你咁走入大家都中意collar既討論到嘈,佢地8個係有機會睇,你自己反省下
睇到又點?唔講就睇唔到?
要反出去反啦 佢地8個入面好多個都會入嚟mon 特別你掛住day妹個名 咁樣好咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞