[VIUTV全民造星] 8人女子組合 COLLAR討論區(36) 理性追星 新年快樂同補祝蘇師兄生日快樂!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
我上個post由「我有冇睇錯」開始根本就冇提過Marf 我點解係講緊佢?
依個就冇問題幫我正名 咁你屈我保護Marf say sorry未?
我都就黎拗到冇氣,死撐做咩呢? 你認係指marf我欣賞你加同你say埋sorry添
你唔保護Marf就得啦咁點解又屌我地開topic=唔保護 唔講邊個發生咩事就係保護緊人 你發現到咪你自己知算 同埋你一開始諗住chok料做乜 明明好感興趣

你解釋下自己點解一開始咁想知道發生咩事 到最後又屌人唔保護佢啦
明明我地根本冇講邊個發生咩事 根本就唔係我地爆料

你應該係要屌嘅係估到咩事而且爆出黎嘅人 而唔係屌叫人隱瞞而且當冇事發生嘅人
新年快樂
認同請分享
認同
虎年快樂 和和氣氣
新年快樂
第二張個表情match到
Soma
你唔保護Marf就得啦

say sorry?

咁點解又屌我地開topic=唔保護 唔講邊個發生咩事就係保護緊人 你發現到咪你自己知算 同埋你一開始諗住chok料做乜 明明好感興趣

你一開始唔講都得添,仲有效過唔講邊個發生咩事就係保護緊人,講完又巴屎閉咁又賣關子,你賣得關子又要屌人感興趣

你解釋下自己點解一開始咁想知道發生咩事 到最後又屌人唔保護佢啦
明明我地根本冇講邊個發生咩事 根本就唔係我地爆料

明明你哋又想要保護又想要講,賣完關子又巴屎閉屌人八掛

你應該係要屌嘅係估到咩事而且爆出黎嘅人 而唔係屌叫人隱瞞而且當冇事發生嘅人

你完全當自已冇責任但又一開始賣關子扮哂嘢有料好威,之後又叫人保護,你想點? 一齊認有責任向大家say sorry囉,我就ok㗎
Soma
公道講句
上個post有兩個留言好關鍵
第一句就係神鵰ching話會引起腥風血雨
之後陳芳乳大又quote返話「我唔夠膽講」

你地講到咁 好難令人唔八掛架喎
你最多話嗰位ching比其他人更八掛姐 但想知又唔係罪嚟

然後陳芳乳大又喺呢個post響人朵引戰 搞到半個post都係啲無意義嘅互屌
啱,咁小事大家唔好嘈啦
要認同乜野
我都冇氣唔想拗,好簡單,陳芳乳大肯因為屈我marf fansclub同我say sorry既話,我願意向返陳芳乳大 神鵰 同所有受影響既collar po巴絲say sorry
我決定棄Marf 了
Ching我會尊重你嘅決定

乖 蛙蝦錫返大家 唔好嬲啦
vyvy愛大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞