[VIUTV全民造星] 8人女子組合 COLLAR討論區(36) 理性追星 新年快樂同補祝蘇師兄生日快樂!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
8......0
推日蛋?
say sorry?

我就係等緊你話自己唔係保護Marf咋嘛
唔保護就上一頁啦呢度好多人支持/唔反架

你一開始唔講都得添,仲有效過唔講邊個發生咩事就係保護緊人,講完又巴屎閉咁又賣關子,你賣得關子又要屌人感興趣

討論區唔比講野咁惡?我知我唔可以完整咁講出嚟 因為會影響到人 咪比大家發掘下究竟有咩事發生
呢度大部份人都支持佢地 真係發現到咩事嘅自然識得收 唔會講太多 同埋我地一早已經話唔講、快d洗完個post
你就好想知 但明明線索一早已經有
我咪又係靠自己睇出黎 咁叫賣關子?係你想做伸手黨姐

明明你哋又想要保護又想要講,賣完關子又巴屎閉屌人八掛

我地咪冇講囉你追問一次 我冇講
你再留tg叫我答 我冇比
你再追問 我都係冇應你
咁你仲唔係八掛?

你完全當自已冇責任但又一開始賣關子扮哂嘢有料好威,之後又叫人保護,你想點? 一齊認有責任向大家say sorry囉,我就ok㗎

討論區就係討論野嘅地方
有料好威?呢件事大家都收到風架喎係自己冇留意有風吹到
你唔屌爆出嚟果d 反而屌冇講發生咩事嘅人
「我有冇睇錯」呢句到底可以有幾空泛?
我睇到嘅野唔一定同大家睇到嘅一樣架喎
佢上次話想轉會candy
我係懷疑你係姐 我唔認得你係邊個(因為生名)而且TG淨係冇入Marf group 好難唔懷疑㗎喎
同埋逆蛇有擔保果下我已經算數啦 咁算唔算sorry?

[VIUTV全民造星] 8人女子組合 COLLAR討論區(36) 理性追星 新年快樂同補祝蘇師兄生日快樂!
https://lih.kg/vOBbdtX
#107 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
咁就叫sorry? 乜到冇講當sorry你都幾hea,俾埋template你,會員陳芳乳大向會員花瓣飄落下游生根道歉
蛋日cp世一
上面做咩嘈交 成日無上水
八掛冇問題架 我係想大家知道發生咩事但又唔可以講出嚟 因為公海會比人Mon post一定唔可以講到咁白
留tg講 咁我唔會知道對面係咩人 仲要個username咁生面口 唔知係咪記者 咁我又知件事係講緊邊個 而佢又冇入tg 咁我唔講都好合理

同埋諗住眼利嘅可能就會睇到 唔眼利嘅就由佢
所以咪露下口風 咁我講得「我有冇睇錯」
咁全部人都應該會收到同我一樣嘅風(只係可能有人唔覺眼)咁個風最大可能性嘅一定會喺ig或者tg
反正如果佢喺呢件事比人發現之前都未del嘅話 咁娛台一定會講 所以我咪唔講 比大家發掘下有冇接收到同我一樣嘅風

佢屌嘅唔應該係叫人如果知乜事都唔好講嘅我地 而係覺得小事而爆出嚟嘅其他人 娛台講呢件事已經半個post架喇

我有曾經dm過wing叫Marf del story 不過佢冇睇到 咁係咪保護緊Marf?
我就係等緊你話自己唔係保護Marf咋嘛
唔保護就上一頁啦呢度好多人支持/唔反架

咁你屈我保護Marf咪say sorry囉好簡單,咁咪唔洗再係屈唔屈依個位拗囉

討論區唔比講野咁惡?我知我唔可以完整咁講出嚟 因為會影響到人 咪比大家發掘下究竟有咩事發生

咁你咪又係加速公關災難扮乜呀,仲要特登叫人發掘下咩事發生

呢度大部份人都支持佢地 真係發現到咩事嘅自然識得收 唔會講太多 同埋我地一早已經話唔講、快d洗完個post
你就好想知 但明明線索一早已經有
我咪又係靠自己睇出黎 咁叫賣關子?係你想做伸手黨姐

線索一早已經有姐係邊到有? 又要抛出嚟之後又淆,咁你抛出嚟做乜呢? 你一開始唔抛出嚟咪唔洗淆囉? 又想人當你神咁拜,我成功中伏當你神咁拜

我地咪冇講囉你追問一次 我冇講
你再留tg叫我答 我冇比
你再追問 我都係冇應你
咁你仲唔係八掛?

一唱一和扮哂嘢引人注意,ok我被你吸引到,你又即刻淆底啦,我八掛你咪又係賣關子扮哂嘢,大家咪又係一擔擔,咁你就咪屌我清高啦

討論區就係討論野嘅地方
有料好威?呢件事大家都收到風架喎係自己冇留意有風吹到
大家都收到風你sure 大撚把人唔知你up乜鳩喎
你唔屌爆出嚟果d 反而屌冇講發生咩事嘅人
「我有冇睇錯」呢句到底可以有幾空泛?
我睇到嘅野唔一定同大家睇到嘅一樣架喎

好心唔好死撐啦,你知我知單眼佬都知你想講marf,好心唔好拉candy寫錯字落水啦,仲要講睇到嘅野唔一定同大家睇到嘅一樣,死撐咁多做乜呢? 我真係唔明認指marf有咩問題
有懷疑=屈
咁你的確可疑呀嘛
「生面口、留tg chok料、其他七個TG都有入係冇入Marf tg」咁我唔知你係邊個 咁我有懷疑都好合理姐
有人幫你擔保左我咪唔懷疑你囉
同埋我係話緊「唔知你係咪Marf fansclub呢?」
而唔係話緊你係Marf fansclub
新人LM
仲要個username咁生面口 唔知係咪記者

記者會寫marf睇春晚唔黃? 依個政治環境記者會咁寫咩? 諗都諗到啦

咁我又知件事係講緊邊個 而佢又冇入tg 咁我唔講都好合理

好心你唔好咁樣去作藉口合理自已屈鳩我marf fansclub既事啦
你真係好彩 呢個時間入黎
可能會嚇走佢
係咪突登入嚟緩和氣氛
點解嘈交嘅
啱啱追完上面
平時好和諧的..
睇上個po 最後幾版
咁夜都仲唔訓既
有懷疑=屈
咁你的確可疑呀嘛
「生面口、留tg chok料、其他七個TG都有入係冇入Marf tg」咁我唔知你係邊個 咁我有懷疑都好合理姐

大佬改名都唔得呀? 冇入marf我真係睇唔到有咩問題,咁薄弱證據就懷疑你都幾辛苦,想作藉口屈毛屈記者屈pr咪出聲囉

有人幫你擔保左我咪唔懷疑你囉

多謝哂喎你大人有大量,所以你完全啱哂? 我錯哂? 你道歉都唔洗?

同埋我係話緊「唔知你係咪Marf fansclub呢?」
而唔係話緊你係Marf fansclub

無端端又講我係咪Marf fansclub你又講到似層層,你想話我係Marf fansclub咪出聲囉,大神探唔洗又死撐喎
加速公關災難

我冇比方向大家㗎喎 大家都好迷失 自己搵到咪眼利 但冇人叫講出黎 反而我地係推爆個post+唔討論 其他人自己知/搵到就算

線索一早已經有姐係邊到有?

同你講清楚個線索咪加速公關災難囉 話明有爭議性架啦
我同大家講有事發生 咁大家都有follow collar咪自己搵

即刻淆底

淆底唔得?我知道有爭議性咪唔講
呢度又唔可以del comment講出去嘅野收唔番咪叫大家唔討論囉 自己眼利搵到就算

死撐?

依家係你覺得我地開呢個topic冇保護到Marf
咁我咪話自己一開始都冇講過係Marf
可以係講緊其他野 咁有咩問題?
太精彩..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞