Anson Lo盧瀚霆圍爐討論區 // 像病態般這麼喜歡你

1001 回覆
118 Like 362 Dislike
每晚睇撈豬增肥ig story嘅我:
雖然表情管理係要練
但覺得大部分係來自佢係與身俱來嘅能力/魅力
睇番佢以前教跳舞片嘅眼神已經好正
903 第九位 Mr Stranger
可惜表演越黎越失色
依家佢個眼神唔係見到好攰就係冇左個靈魂得返個殼
但依家連個殼都開始唔得

唱歌其實由一開始已經對佢冇期望
但依家連跳舞都冇左以前果種吸引力
megahit cc跳到咁真係好失望
我理得你係病定攰
總之上到台就唔該做好自己要做既野
如果連自己職責都做唔好
不如唔好上台
cc係第一次表演megahit
未warm up係失准
之後知道有好多fans都特登tag佢俾意見
跟著年底幾次show都表現得幾好
講明撈真係有聽意見會改進
恭喜撈豬
覺得奴奴tag歌都幾用心有少少感動
“無論人,神同吸血鬼,希望大家好好聽佢音樂”
樓上講開Megahit live
我覺得CC live係爭咁d笑容
但係套全白gucci真係好好J

除夕倒數live同moov live其實我J左好多次
超級青春活力
有返笑容 佢跳得開心就好

叱咤live都有街客朋友同我講撈撈live好有星味
不過Megahit舞步偏向簡單係真嘅

期待吸血鬼live

補多張圖
我load唔到最後嗰版
又腰果眼
年尾係feel到佢攰得太誇張
有時淨係努力瘋狂chur盡唔代表就係好
keep住個狀態先係對得住觀眾
撈撈著棒球褸好青春
叱咤現場同撈一齊唱好正
Megahit係想大家都識跳 舞步簡單易學啲
今次吸血鬼撈話隻舞仲難過EGO
我期待咗dance version先
我自己暫時最鐘意moov live version 嘅Megahit
佢著紅色褸真係好好睇
嗰晚Megahit 跳 唱 同氣氛都平衡都好好
個live 我仲成日拎番出嚟j

同埋上面有人話教主fan cam一定要影全身
超級同意
睇晒佢全身嘅律動 全身上下整體配合先係最好睇

件紅色漆皮褸都小癲 不過撈豬都著得好睇
Moov live撈好sharp 觀眾氣氛又好好
Megahit好啱同觀眾互動一齊唱
我都好鐘意呢個張子傑頭
嚟 姐姐同你拖手手
西蘭花炒雞柳
我都鍾意張子傑頭 成個人young返
之前有排啲頭髮真係太長太大舊了
成個人老咗
Godiva
Dance version is coming
撈豬訪問忍唔住笑好得意
陌生人先生訪問都幾好睇
好想再睇到鬚根撈

講起牙柳多位咬啲笑到
仲有叫米做訪問之前食飽啲
https://youtu.be/wN9s3pw5fB0
想話個頭gel高咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞