Anson Lo盧瀚霆圍爐討論區 // 像病態般這麼喜歡你

1001 回覆
118 Like 362 Dislike
一個勁耐冇上水同經生粉朋友先知呢到嘅神徒
雖然之前改咗名因為土地鼠撈撈太太太可愛 所以決定用返依個名

Any肥歡迎你
撈扮短尾矮袋鼠又係好得意 好想帶佢返屋企養
跟得好貼
Btw我都好想去澳洲 幾時先可以飛
好多謝你開咗呢到 我有時間都會上多啲呢到 同大家一齊傾撈不過最近撈好神秘 唔知佢忙緊啲咩呢希望佢一切順利 我都會耐心地等Mr. Stranger嘅Dance Version

不要再說了
我就想去台灣食撈豬成日食到變咗包包撈嘅海南雞飯

叫我?
嗰陣塊面好脹好得意希望撈食多幾碗白飯,養返肥自己。間唔中會翻睇呢條片,佢講普通話好正
都係想圍下爐 唔使多謝
之前撈訪問話準備緊新歌 尋晚個quokka po個look又似係拍廣告晚晚都見佢好夜先返屋企好神秘咁
我以前成日睇星2 B1組嘅MAMA
今次撈豬有屬於自己嘅吸血鬼歌喇
包包飛
https://www.facebook.com/1339156482788834/posts/4812741178763663/?d=n&mibextid=ZZjtOMmSP4rBXpJa

呢個西澳洲official page仲話要資助撈去西澳洲睇quokka同去粉紅湖拍MV
雖然9up多大家快啲去集氣啦
疫情下個個撲測試包都唔容易
今次fc捐8000套測試包好實用
集資應援可以幫到人 撈豬同神徒都好開心
希望疫情快啲走大家可以快啲過返正常生活

https://www.instagram.com/p/CazdDS5BY-g/?utm_medium=copy_link
我以為係本身係呢個po嘅人咁快手改名
歡迎呀
我上面都講過同你心路歷程差唔多
其實真係唔緊要,此處不留人 自有留人處~
當時見到呢個po都好驚訝
心諗邊個咁夠薑開呢個po???
不過so far都ok 比我想像中算無咩人搞事
我都想知撈呢排忙咩
本身個期應該係拍緊劇,呢家應該停咗啦?
咁短時間咁快安排到其他jobs落去攝位?
希望佢只係忙埋個幾日,呢幾日都可以留家休息啦
開頭都係驚要自己單機多
有人應我已經好好
本身係因為連登(唔只公海)對撈嘅cm都係一面倒咁難聽 所以想試下聚返班神徒圍爐
唔睇連登嘅淨係識講睇連登勿認真 佢哋唔會明白點解我哋會咁著緊
我估係tum廣告期上黎拍咗先
希望佢工作地方唔會好多人 最緊要個個都身體健康
可以嘅話撈撈放幾日休息下都好
lm
公海碌到先知有個人po
其實都係好似冇休息過咁
本身以為佢終於可以停一停
點解公海會講起呢度
驚驚地
如果鬆咗之後廣告嘅期,到時用返嚟拍劇或者戲就話啫…
希望唔係又再用嚟接更多嘅廣告
除咗fc仲有個神徒page都有捐錢做善事
希望追星唔係淨係自high
可以對社會有啲正面影響
反正疫情大家冇得出街打卡
拎錢去行善撈豬應該會好開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞