Anson Lo盧瀚霆圍爐討論區 // 像病態般這麼喜歡你

1001 回覆
118 Like 362 Dislike
呢隻手套靚過一所懸命嗰隻
好型 好man
好想睇佢戴手套跳舞
黑色企領吸血鬼look型到
我都想睇Mr. Stranger 加長版
牙撈肯定沾沾緊 但又唔好意思表現得太興奮
今晚有得睇吸血鬼千字文
想睇下撈豬點構思呢個吸血鬼主題
Serrini: 吸乾我嘅靈氣
撈豬千字文到
原來Mr Stranger 嘅主題同MV劇情都係撈豬自己諗
撈豬每年出嘅第一個作品都係好personal
一所懸命講自己理想嘅堅持
而EGO反駁網絡欺凌
今次Mr Stranger就講依家嘅佢更加大膽接受同揭露更多嘅自己畀人睇
I’m get ready for the Stranger
https://www.instagram.com/p/Cae3S_TpIcs/?utm_medium=copy_link

撈肯分享就好 成日驚佢報喜不報憂

想睇Mr. Stranger dv同live
我睇到最後唔知點解有少少想喊
只要撈開心做到自己想做嘅事就得
紅con Mr. Stranger
Del完po再出都係差唔多咋喎
https://www.instagram.com/p/CahSBmTp4-t/?utm_medium=copy_link
似珠寶/化妝品廣告多啲

Cr 01
離遠淨係見到一片紅色
唔知實物會唔會好啲
我鐘意伯爵look多少啲
呢個位好似幾難影
不過紅色都好eye catching 應該會一眼望到
教徒s
畫家撈畫自己個髮型同耳珠仔
新一年係咪主要都係bad boi撈
撈豬呢排忙緊咩
我掛住你

香港主流都係聽慢歌多
本地跳唱快歌數據上係會比較輸蝕
我都唔知話撈accent唔好嘅係點讀stranger

今日咁啱係撈出solo兩週年 對比返一所懸命嘅vocal都進步咗
見撈出唔同風格嘅跳唱歌都有唔同嘅唱法 睇住佢進步 好似睇住佢大咁
其實每次撈出solo我都好期待佢填嘅英文rap 係最可以表達到撈豬自己嘅諗法
呢兩年間撈創作意念都成熟咗 兩年前初出solo講緊堅持自己嘅理想 兩年後就講面對大眾關注嘅壓力

撈豬內心係好強大㗎 出道後承受咗咁多惡意攻擊都可以調整到自己心態 仲以EGO反擊網絡欺凌
我相信以撈豬嘅心態同能力係可以走到更遠
好過份不如我畀啲肉你啦撈豬
Mr Stranger 訪問
睇完好想睇吸血鬼形態同唔同pattern嘅編舞
仲有用意志力堅持嘅演唱會

唔使擔心呀撈豬 我哋都好支持你嘗試其他唔同角色同風格唔好畀任何角色框住自己
https://www.instagram.com/tv/CajKkHbji4I/?utm_medium=copy_link
皮褸皮褲撈好正
畫家撈畫畫好qq神徒都有牙喇
嘩 件透視恤衫 嘩 條貼身皮褲
依家先知件衫係透
皮褲好正
好想睇撈豬著一次唱live
都透唔到嘢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞