Anson Lo盧瀚霆圍爐討論區 // 像病態般這麼喜歡你

1001 回覆
118 Like 362 Dislike
我想比mr stranger攬攬
好掛住舞台撈

撈話今年有多啲演戲機會,好想睇到佢做牧牧以外嘅性格角色,期待睇內向嘅張子傑同埋新劇角色
隊尾係邊
撈豬四連拍好qq
人有負面情緒係好正常嘅事 好樂意聽撈豬分享佢嘅喜怒哀樂㗎
撈出張鬚根相都畀人話
張相不知幾正幾man呀

https://youtu.be/0fBKegzjGD0
有時佢開完通頂個樣都會見到鬚根
今次mv幾段訪問片嘅bts都有影到
其實一啲問題都冇㗎
不過當然要睇返場合啦

Btw 其實假冒個看更look幾正
Morning撈豬
撈豬有鬚根都好睇呀
假冒我最鐘意睇麻甩撈同道士撈
多謝你
其實我自己平時都係鍾意聽慢歌
playlist 8成都係慢版歌 & 中版歌
不過諗起我追星路,每次都只會沉船跳舞擔當
真係好鍾意跳舞勁charm嘅人
https://youtu.be/CrfxzXFg6As
尋日個幾個訪問真係勁好睇
係我入坑以來睇過撈最relaxed 最自在 最落地嘅個人訪問
無論坐姿,語速,聲線,表情,內容,肢體動作都同以前好唔同,一直有追開佢訪問嘅人一定明我講咩
睇完老母粉上身,好欣慰佢大個咗,識得放鬆自己,同埋睇得出佢有底氣咗同淡定咗佢真係講到做到真實 為了你我更勇敢 捲起千種陌生,好叻豬

Joyce真係好癲,簡直係神徒代言人
勁鍾意睇佢兩個互動
我第一次追星就係追撈喇
追撈之後先發現識跳舞嘅男仔好charm
以前嘅訪問都比較正經同有啲繃緊
尋日幾個訪問都睇得出佢relax咗好多 答問題都深入咗 無再顧慮咁多
仲有呢條訪問片睇撈豬話今年會跳出自己嘅comfort zone 嚟緊新歌都會以跳唱為主軸同埋接嘅角色都會有好大變化
https://youtu.be/wB_haNk9K-A
撈好多時都有出乎意料嘅reply
set頭都咁型嘅咩
係,以前聽到問題都大概估到佢答咩,但尋日個訪問聽到好多新野
聽到佢話今年唔做大路歌,會explore唔同跳唱,聽到又係好開心
以前追星當然係想佢哋出首大hit歌狂吸粉,但去到撈真係只要佢做到自己想做嘅野,我就好滿足
咩事
點解呢家連pinky同denny都會出million福利圖
佢永遠都講咗我想講嘅野
插晒袋咁chok得唔得㗎
好在撈鐘意做嘅跳唱亦都係佢擅長做嘅嘢
好似撈豬咁講觀眾睇得出你係有心做嘅 自然會有人欣賞
set頭都影相添
近排最愛係bad boi頭
教母好好 咁夜都整畀撈豬食

吹奏下馬來西亞神徒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞