有無90後接受唔到自己已經30歲?

865 回覆
3946 Like 62 Dislike
準備三十大壽但心境仲係18歲
真 睇住自己細個追既藝人都老了
就證明自己都
生咗兩隻
應該都會工作中死亡
有無80後接受唔到自己已經40歲?

https://lih.kg/2865484

遇唔到適合既人結有咩辦法?

有得結梗係想結啦
醫療行業幫到你
屌 same 硬件衰老先學人貪玩
身體機能
受咗傷要好耐先至復原
講緊扭親/撞到骨呢啲要3個月到半年先至有種唔會再痛既感覺
細過最多一星期左右就好到7788
仲有坐姿記得坐好啲
後生嗰陣坐得衰照完mri先知腰椎間盤突出
成日都痛到媽嗨
運動好重要記得盡量做
同老婆跑下步帶仔女落公園放電約下朋友踢波打羽毛球乜都好
不論心態或身態上
自從做返運動之後會覺得自己young返

樣我就反而覺得冇乜所謂
呢個世代 香港多咗兜兜轉轉先讀返書畢業
畢到業咪得囉 同埋咩年紀讀書喺外國一早唔care
係香港先咁保守
好似當人係機械人咁
要by default 幾時做咩先正常
認真如果係重洗, 去加拿大讀書就係最好出路

我30歲, 事業一塌糊塗, 反正香港都唔會有人請
去加拿大投胎算
我而家就係加拿大
如果你唔怕冇文職做,其實做餐飲送外賣個d 都生存到

到你英文叻d 又有經驗,做d 西餐既樓面好多tips
你再用elevatione就真係冇得救
secret key有sk2主要成份。
93年

主要依兩年好似白過咁,一開關就辭職起環遊世界,唔想咁快結婚 未玩夠/做晒想做既野
+1
今年30
鬆弛哂 睇返啲女同學 殘哂 全部都拿拿臨夾人埋單 賣剩蔗果啲日日出IG story 係度勾引麻甩佬
60係老人斑避唔到啦
最緊要都係開心
如果住埋一個月已經嗌左兩三次交咁點對一世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞