有無90後接受唔到自己已經30歲?

865 回覆
3946 Like 62 Dislike
今年grad
想打你
其實點都會有d笠 要習慣
我係iherb買 可以留意下用戶評價 試多一兩隻
留意每個人既評價 有D人係因為過敏反應所以評價唔好

我呢兩隻 其實差不多 都會有部分人過敏 但我無
9Wishes, 保濕抗曬乳 (無提亮)
Heimish, Artless Glow Base(有提亮)

手腳的話我隨便用
有d係以前買落 太笠
有d係屎忽痕 購物慾起買新野 然後發現幾好用 舊野就搽手腳
唔想咁長命
結婚可以到終老 係bonus

如果行唔到最後 但曾經有好日子,有開心回憶,自己亦因為咁而有成長

呢個婚都值得結

利申,結左差唔多2年

隻眼開始無神
見到d 00後男仔開始有妒忌心
皮膚彈性方面,雖然比同齢男仔好
因為由22歲開始日日用貴少少既護膚品
好多同齢男仔係唔會用既

衣著打扮盡量跟00後
唔講俾人知 好多人都當我係98、99
女朋友都係00後 暫時都應付得到
但細心d睇個樣 睇得出係90頭
都唔係ga

如果呢個post 令大家突然驚醒,珍惜時間

都唔係廢post
細細枝日日飲果啲?真係有用咩?
[/b]
今年就30
一事無成
不想面對
Just rmb one thing, guyz and women

AGE GRACEFULLY

don’t try to pretend to an age
that does not belong to you
今年25了
好驚自己一事無成
但明明自已既經歷都已經過五關斬六將
但心底裡都係好驚青
你地會有咩說話講比25歲既自己聽
一直唔覺自己老,更莫講話會覺得自己中年
直至比公司intern講笑講到我uncle咁
心入面有條刺
做咩姐點點 茶
Same
祝福巴打
希望搵到對的人

愛唔愛同夾唔夾 比起「有冇錢買樓」,「將來有冇好生活」來得更實在

連登有愛
最近因為呢樣野分左手 令我好懷疑自己到底係咪適合再搵另一半
我反而會覺得如果結左婚開心過但行唔到落去 會好sad好sad
仲要有運動都肥,真係cls
幾年前有同事話到你30歲就好易肥
擺明唔係真靚仔
黑眼圈深咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞