有無90後接受唔到自己已經30歲?

865 回覆
3946 Like 62 Dislike
唔係針對女人
但是男人30有把口仲可以水下啲妹妹仔
唔通20歲靚仔會比選30歲唔搵16、17咩
可能你係咁
我自己會搵細唔搵大
仲有年半就30
但仲覺得自己好唔成熟 好多野要學
仲係好似乜都唔識
想要有新既突破

好慶幸自己個樣比較童顏.. 仲係似廿頭
不過頭髮真係開始甩得好勁
感覺到身體差左 要開始養生 同要做多啲運動
上年先開始玩 真心覺得遲咗起步
由其呢十年科技股咁強勢
但當時買美股個程序同氣氛上都冇近1、2年咁勁
咁多人都咁lost 原來
我們需要成長

今年30 想變得成熟啲
28歲打後 個樣老得好快 體能又明顯差左
事業上40k無突破 無車無樓 股票又輸到仆街
感情上仲單身 成日想搵個伴 又覺得自己無條件。
人生迷惘
搵40k 唔揀擇既話搵個伴唔難啦ching
加油, 我都係岩岩30. 岩岩出黎做野第一隻買既就係700, 唔係要用錢, 就算今日個價都升左3倍. aapl 升左4倍.

陶瓷娃娃現實係無, 但大企業本身就成隻陶瓷娃娃咁會幫你賺錢, 加油啦. 投資唔急得, 要清楚自己買緊d 咩
here變左廢中
心態年輕就夠
有無啲食左防止個樣變老?
28 ,表示心態仲好似細路
鍾意玩,鍾意新刺激
同啲同學去到呢個年紀,大家每年一聚都係交換工作近況,老細幾on9, 辦公室政治
果下就真係,覺得自己終於變成以往細個覺得好陌生好難理解嘅大人
半隻腳入左大人世界,半隻腳都留係小朋友啲不想長大嘅心態
生日快樂巴打
同埋越黎越分唔到啲後生仔女係幾多歲
以前讀書時期一眼就會講到呢個中三 果個中四
88年
望真自己個樣。。。。。仲係似廿歲

但老豆老母老左好多
仲畀人水供保險
ching 智力唔高呢世難捱
係咩 介唔介意分享下
有人係中途轉行,麻煩你回應下呢d 人
投資咗咩股票
巴打邊行月儲2皮
20歲果陣個心態就似30,想同初戀女朋友拍拖穩穩定定幾年就結婚。
但依家28歲,份工又唔錯前景又搵到錢,反而無再拍拖,好enjoy識唔同既女玩下心態變返20歲好貪玩

但身體都慢慢feel到捱唔到夜,體能差左
睇AV見到啲女優個個都細過自己好多
唉 不知不覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞