[Welcome Dylan!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
樓上太長唔quote啦
咁又高又大隻又高速總有啲缺陷既
永恆族咩
top speed高
acceleration speed慢
蘭狗空難🙏🏻
If Chelsea were to accept this proposal, Southampton would have to agree to a buy-back clause inserted in the deal, but negotiations haven't got to the stage yet on how much the buy-back would be. The Blues aren't in a rush.
weg 幾fit搬泥踢法
好好奇,點解當時佢唔畀重用?有咁差咩?#Zappacosta
所以其實幾啱做車領隊
好想要他。
佢好勁 歐聯入個球俾美Beckham
broja同內戰哥都要加bb啦總之
你修頓肯做車記衛星球會
我地唔介意每年送球員送錢activate bb
我地有大貨
冇記錯係17m買34m buyback
The Athletic:杜曹打擊球員的自信,讓部分球員想離隊

據The Athletic報道,主帥杜曹的交流方式讓很多球隊攻擊手感到不滿。

報道稱,杜曹習慣於在替補席持續不斷地呵斥球員,並且對於球員犯的錯誤使用刺耳的詞彙,這讓球員的情緒低落。

據悉,部分球員對於杜曹不善掩藏情緒的這一點感到很失望,有一些球員計劃在近期離開車路士。

消息人士告訴該媒體,這樣的情況對於球員的信心造成打擊,球員不願意使用冒險的方式或者運用本能去踢,他們擔心遭到杜曹的斥責。

報道還指出,攻擊線頻繁更換陣容,這讓球員很難在場上建立起很強的默契,難以讓球員間形成化學反應。
全部40m buy back
籌錢比坸買dest
個消息人士係咪matt law
會長早一日出聲
可能就係講杜蛇私底下就係咁真
同時放風保杜蛇
班前鋒快撚啲死啦
今季得卍狗同呢排椰狗交到貨
其他全部食撚哂屎
撚狗公開屌唔鐘意就正路
係更衣室屌都唔得?
使唔使餵埋奶你飲呀
一個月收緊幾球港紙嘅職業球員呀
咁都唔受得真係早走早著
前面班廢人走撚哂佢啦 今年簽夏撚同力架單 再黎過
聽日先有
買埋schlotterbeck 一次搞掂埋左腳中堅
講緊20-25m
咪撚放住啦夏天收返嚟練下再諗
講得好 番工做野做得差都唔屌得? 你係香港死撚左九世啦
Colwill咪已經係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞