[Welcome Dylan!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
充軍
修記=車路士B隊
更多關於Anjorin:
-莫斯科火車頭決定提止終止租約,球員目前已返回車路士
-修咸頓會嘗試今個轉會窗收購Anjorin,唔得嘅話會留待夏天再展開談判
(Nizaar Kinsella @Goal)

https://www.facebook.com/ChelseaHawksss/posts/228167682846637
當時大家都唔睇好加仔去跟韋拉 呢家踢得勁好

但又覺得嬌摩去金絲雀踢控傳好事 出都成問題
佢個腦仔太細?
外借俾你就叫can't make it
Broja 擺明係yet唔係can't
外借就係咁用㗎啦
我諗唔洗啦
就嚟成隊都係車青訓
韋拉>連登仔
拎左去幫普京買武器
FC 發揮未
內戰球皇本來個deal係借,有買斷有buyback?如果有buyback嘅deal又唔介意賣
睇下佢呢幾個月可唔可以大爆發先,如果有點會賣得25m,無都唔會低過呢個價,球會根本唔急住要傾

記得初加盟果陣係威係勢
又咩未來藍圖 仲拎埋件塵封十號
蘭狗中出即飛佢
禾堡高佬德甲幾好用 但歐國盃麻麻
Orsic就熱狗殺手
Marina:多謝!多謝晒!

6M Boga + 20M 內戰

好!
據報,Niklas Sule決定唔續約,季後自由身離隊,佢喺拜仁接近5年嘅時光,有兩樣嘢令我印象深刻。

1/ Sule進攻能力其實幾強,不過佢曾經有一季黑到不斷進攻返「自己仁」。無錯,佢喺2017-2018試過單季入咗3球烏龍,成為該季度德甲攻破拜仁門將Ulreich最多次數嘅球員。
https://www.youtube.com/watch?v=SWCLKB6lvaw

2/ 身高195cm嘅Sule,比人感覺係大份兼遲頓,但其實佢跑動速度係好L快,有報導指佢最快紀錄係34.8 km/h。咩概念呢?Salah據統計最高速度係35 km/h,即係稍稍快Sule少少。當Salah可以令英超理後防食塵嘅時候,咁就唔好低估Sule嘅跑動速度。(
https://globehour.com/fastest-players-in-the-football/) 而我其中一場印象深刻係,係2017至2018嗰季打皇家馬德里,Sule試過用速度完封C朗拿度。

如今,Sule都九成會季後自由身離隊,拜仁繼Alaba之後,又有一個當打後防離隊走人,連埋前年2200萬歐羅低價賣走Thiago,都係未能將球員賣個好價錢。

正面睇,拜仁依然有人頂到佢哋離隊嘅空缺,亦表明球會寧願人財兩失都唔做selling club。負面睇,年年咁樣有人走,對戰力點會無打擊,尤其拜仁呢兩季兵源都唔算充足,去到歐聯重要階段,呢個「唔夠人用」嘅問題就會浮現。

#Transfer #轉會
#拜仁 #拜仁慕尼黑
#Bayern #BayernMunich #MiaSanMia
#Sule #NiklasSule #Ulreich
但係你講過佢轉身慢
轉身慢+起步慢

沙拿跑兩下到最高速 sule可能要跑5-6下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞