[Welcome Dylan!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
曲皮>尼馬
好清喎
你戴返眼鏡先?
毒毒=酥皮>>>>>>曲皮>尼馬
仲有回收anjorin 重用酸餿包同cumming
大袋比我借左去西咸

後備方面千五萬左右買左個dllm同埋馬細佬
個dllm係D球探叫我買
我都諗住azp都退化 要買個潛力ok既做james後備
好彩有買 azp 9月開始就傷幾個月
如果唔係rj插喉都唔掂
後備黎講呢個kll算唔錯

馬細佬就買左60幾萬
買黎第一我想踢走牙朗
因為我好憎朗
第二D數值好似唔錯 盤球等等仲好高
又平 轉會費60幾萬 人工又話幾萬
結果佢第一場上陣 打正選
30分鐘已經得返半條氣
唯有繼續用牙朗

btw牙朗比我擺左上transfer window
祖記落bid 1250萬比我拒絕
跟住佢黎嘈我

btw 2 轉會budget得5000萬
現今足壇算咩錢

btw 3 長遠諗住rice轉saul
買chisea踢右翼
但rice而家開價3億
chisea仲借緊比祖記 買唔到住
所以係future plan黎
電話睇襟完圖右上有hd 放大
btw大家有任何意見同諗法可以同我講

因為我係會聆聽大家既需求
ching只係買big names
千幾萬都唔踢走朗狗就無資格話自己反朗啦
liver仔係足夠做james後備有餘 記得回購 同埋james可以train打中場
chilwell過幾年皇馬會高價想買 搵定替補差唔多
saul個位買bellingham

前鋒買troney做後備殺手 第二三季可以賺住轉手

龍門過幾年cumming會好勁 快啲賣kepa練佢
sonsupbell同anjorin過2年就會做龍骨

有錢買szxxxxxxx唔識串 匈牙利中場 平靚正
現實咁做嘅話都幾癲
fm不嬲玩幻幻架啦
之前講故台好似有隻獌狗係咁樣寫故
因為我本身唔諗住買fm
但突然ff如果rice同chisea上車會點
所以衝左去買

其餘D人應該會買佢球探推薦個D
同埋我偏向唔買網上list個D wonder kids
我覺得咁樣好似屈人機咁
所以會買球探推薦個D
送走朗狗艾馬狗先好再出po plz
我要錢 得5000萬budget
同埋真係低過佢身價好多 蝕到仆街
有高手喺到
係 仲記得佢id係韓國費格遜
其實都係參考佢
朗狗送硬
艾馬狗的話我反而覺得做後備應該ok
我fm21 玩車玩到2029猛去到30歲仲係mvp級數 不過今版淨係玩咗頭一季感受完三中堅就算
Vlahovic to juv €75m
西班牙人
巴塞dna
完全fit晒要求

alonso都有巴塞dna我覺得可以sell下佢俾巴塞
佢痴撚左線
幾個中前場突然加個中後場比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞