[Welcome Dylan!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 7 Dislike
kane嗰吓真係醒所以講咁耐
未官宣都唔好打丁住
睇Fabrizio here we go 夠
最近命中率有100%
剷草仆街!welcome!
收嘢啦
九爺
丹麥25狗走、魯未續、隊長未續、Timo走、美隊走、椰子走⋯
堂堂歐聯冠軍星散
魯都放哂風應該續到嘅
椰如果真係長玩4後比佢打返個右翼位信佢唔會走啦
美狗走唔該袋狗都跟埋plz
TT愛將邊會走
笑死,阿熱比人撚左成個月,兩個都比人格硬搶左幾個target,最後要爭住幫狙食個貴價棄將
算啦,唔爭真係渣都無,就算明知個球員未必so你都照試

https://twitter.com/NimaTavRood/status/1487087360349290499
車狗都俾lyon撚咗成個月
“ I think Chelsea will try and jump the gun on Jules Kounde, they’ll be worried of some kind of a summer auction, Chelsea have a very good relationship with his agent and Kounde was very very upset he didn’t join Chelsea in the summer “

@Matt_Law_DT on London is Blue Pod
阿熱衰極都係被外人撚呀,我地係被自己嗰西女人俄妓撚呀
閪維爾呢隊閪波值得比人買起曬啲中堅
呢個冬窗已經見到鈕有幾兇狠,如果佢留到英超,到時西女人肯駛錢都唔會夠搶,好快到我地食人啲冷飯菜汁
Moto?
Matt law真係好撚柒煩
之前係咪都係law 9up 魯恰新仔?
Is
冇睇到係條撚屌講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞