古洞站設計曝光 錦上路站旁建新站

211 回覆
11 Like 105 Dislike
轉左九家姐要等多班先上到車同西鐵接軌
元朗公屋 錦上路發展 屯門南 洪水橋
全部都起屋 過多幾年條西鐵都唔知點算
擴闊緊錦河路
連埋錦田繞道同東匯路係做個環狀道路,錦上路駁返舊區錦田公路頂乜撚
1. 東面錦田同粉錦公路會擴闊
2. 主要都係圍住錦田,唔會經出面
* 林錦公路
你個果位係錦上路既前段
中段同後段都未整
其實依家成條線上路都比以前多車有好多
近年多左唔少交通意外。。。。
你加太多條線會吸引太多車集中唔用其他路,最後路口倒塞,之間幾多線都冇用;舊路定線都唔會靚,線形差,經已建區
例如接近嘅一段粉錦公路改做一對單向路係要安全同順啲,唔係格硬整到盲目追求增加路段容量同要好快。
一樣道理,中段想你用新啲嘅錦河路同錦莆路東段吸引你用錦田公路--錦田繞道,留返錦上路畀沿路居民、同東段近八鄉路嘅出入大欖隧道。
你個名
內地人又然
哦,明白了,佢想用埋三號幹線出
不過近上村個度,唔知會唔會問題大d 即係錦上路尾段
整埋咪東西鐵一個環囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞