麥當勞一姐原來三十幾歲已經做CEO

395 回覆
918 Like 141 Dislike
呢個post完全顯示連登仔閱讀理解同fact check能力
柒撚到出煙
Trump都食喎
可摸耳問下佢
小飛飛係咪比麥當奴叔叔殺咗做雞翼?
滑嘟嘟係咪掉咗去攪拌機入面變咗芋頭奶昔?
漢堡神偷係咪肢解咗變咗漢堡包?
好多公司做CEO前都要唔同部門做過一轉先叫儲齊啲印花
相信佢嗰陣就係自己要升ceo前差門市實戰呢一關
你文盲黎架?屌人先好撚醒?唔柒識睇字?屌你老母個臭化𨳒,柒小陣啦。
古語有云:上連登,勿認真
仲撐好柒 快潛
連登不嬲多弱智
做場show. 切柒都唔信佢真係掃一年地
笑撚死
咁39 應該係4字開頭?
平時做埋啲咁嘅show又話你知咩

又有老細生日啦
https://lih.kg/2859275
條女真係好撚索呀!!! 好想廝開佢條裙,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢隻美鮑仔度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢陰道內所有蜜汁同閪屎全部奶乾淨!!! 連佢閪邊o的油都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對大波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條巨撚入佢個口度!!!頂佢吊鐘!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野屌落佢個淫閪度!!! 之後插完屎窿!!!!再插佢個口迫佢食返自己o的屎!!! 屌緊佢個口時,用三條手指插入佢個閪度係咁了!!! 最後插到個閪最盡射精!!一定要搞大佢個肚!!!
想奶佢黑絲包住既底底,畀佢盡情坐上塊面到玩
完全封鎖你條撚樣
1997 年左右, 好多香港精英都走左佬,變左好多人都係果幾年上到位
佢上一手係唔係粟米貪污個CEO
佢開始做嗰時都未係中資
咁升唔係問題
但佢後生同升得快
不嬲我個討論重點都喺度
係你班傻鳩講埋哂啲無關痛癢嘅嘢
唔儲senior manager一跳就做CEO啦
應該係05年開始做麥記升到CEO till now
唉 柒咗
原來senior manage都係麥記
咁真係30歲做CEO
佢喺大陸打滾咗幾年
05年返嚟香港已經做高層
讀埋書到11年做CEO
當時得39歲
我基本上只係打多次個post

而家完全冇人討論佢幾勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞