【麥巴比唔係我地既人】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXXVII

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

HI

HI

出文先兆

HI

出文先兆

HI

出文先兆

唔好意思

HI

出文先兆

唔好意思

佢以家淨係會同你講 DLLM
干地走人?
見咁多無囡,幫下大家

是咁的,
呢個暑假,我唔去浦了。夜晚開船p。 
我地租左 了3 隻船。第一隻豪華遊艇
, 租的。 

坐60人的,長唔知幾呎。 

另一隻, 郵輪 坐唔知幾多人 

我中意呢隻多d,大少少,寫意d。 

重有一隻普通 帆船。 

搞手會買好多酒。 

暑假 , 7點觀塘海濱集合 

男仔:$500 位 
女仔:Model , 靚女免費。 
普通女仔:唔俾去。 

來吧靚女,識d俾得起$500去唱K的人吧。 

p.s. 呢d 唱K無得賺,搞手只求打個和,大家開開心心玩返晚。

HI

出文先兆

唔好意思

佢以家淨係會同你講 DLLM
意大利歴史學家月入有無100k

做歷史學家要乞食

意大利1815年地圖,左上角個個就係薩丁尼亞王國的

Premier League - All-Time Goals and Assists Leaders:

干地走人?

不如炒左雲加佢

Premier League - All-Time Goals and Assists Leaders:

fabregas

fabregas

又諗住ex

fabregas

又諗住ex

glo

fabregas

又諗住ex

發覺我=雲加
條女(fabregar)要走由佢走
條女隔左幾年想返返黎
但我已經搵到其他人代替左佢
唔比佢翻焯

fabregas

又諗住ex

發覺我=雲加
條女隔左幾年想返返黎
唔比佢翻焯

條女以為嫁左住好人家 點知離婚
重遊舊地 搵到ex死敵既新契家佬
一開始仲好恩愛 生左個小朋友
點知佢老公對佢只有一半感情 佢只係後備原來
有事鍾無豔 無事夏迎春

fabregas

又諗住ex

發覺我=雲加
條女隔左幾年想返返黎
唔比佢翻焯

有事鍾無豔 無事夏迎春

我=雲加

你來返黎?收皮啦
而家係我唔要你
我做莊你做閒哈哈哈

fabregas

又諗住ex

發覺我=雲加
條女隔左幾年想返返黎
唔比佢翻焯

有事鍾無豔 無事夏迎春

我=雲加

你來返黎?收皮啦
而家係我唔要你
我做莊你做閒哈哈哈

人地攞左兩個冠轟喇清
buy C朗啦
佢要走了

fabregas

又諗住ex

發覺我=雲加
條女隔左幾年想返返黎
唔比佢翻焯

有事鍾無豔 無事夏迎春

我=雲加

你來返黎?收皮啦
而家係我唔要你
我做莊你做閒哈哈哈

人地攞左兩個冠轟喇清

拎左冠軍又點
我足總盃之王

所以法比呢d垃圾同女人一樣
出過去受苦先知原來的好
buy C朗啦
佢要走了

你地燈到c朗都走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞