【麥巴比唔係我地既人】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXXVII

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
吊你老母 星期五先ot

抵撚死呀

唔射波嘅後果

唉 好撚on9 做哂自己野 d阿叔同事未做好要成team留系到陪d on9 ot

抵啦

On99 我坐係到打字=.=
吊你老母 星期五先ot

抵撚死呀

唔射波嘅後果

唉 好撚on9 做哂自己野 d阿叔同事未做好要成team留系到陪d on9 ot

抵啦

On99 我坐係到扮打字=.=
連登個廣告 見到周健宏想嘔= =

其實你平時返工有咩做

其實你平時返工有咩做

覆電話 入資料 應酬 開會
基本上係office 做野1個鐘做哂

其實你平時返工有咩做

諗下有咩藉口射波

直接叫老闆放人

老細5點走左啦

其實你平時返工有咩做

諗下有咩藉口射波

睇下邊間診所無人

其實你平時返工有咩做

覆電話 入資料 應酬 開會
基本上係office 做野1個鐘做哂

成個腦細私人秘書咁

其實你平時返工有咩做

諗下有咩藉口射波

以前初入職會諗 同老細熟左知道可以whatsapp 射波就吾諗了 以前朝早打去射波比佢吊到飛起(可能m到)

其實你平時返工有咩做

諗下有咩藉口射波

以前初入職會諗 同老細熟左知道可以whatsapp 射波就吾諗了 以前朝早打去射波比佢吊到飛起(可能m到)

係你果陣未飲佢西水姐

保蛇真人黎

細個打波同佢同隊= ="

其實你平時返工有咩做

諗下有咩藉口射波

係你果陣未飲佢西水姐

系咁架咩=.=

其實你平時返工有咩做

諗下有咩藉口射波

係你果陣未飲佢西水姐

系咁架咩=.=

你插過佢你話咩都得啦
RE Lacazette: Reports of Arsenal offer are false as of now no official bid made.

保蛇真人黎

路清阿狗post Klay Thomson 專射波

=_=

保蛇真人黎

路清阿狗post Klay Thomson 專射波

=_=

Klay Thomson刀系食女專家

落左樓下吹風
今日心情吾好 吾出心水了
呢幾日無晒j news?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞