【麥巴比唔係我地既人】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXXVII

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

有冇睇其他相,
條女好一般咋喎,
除左大波冇咩好

最緊要係唔洗錢可以雙飛
痴撚線

貢得閒既你
起雙飛仲有人幫你影相
影果個唔知係咪第三條女

Set cam做edison啦
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空少邊食到,空少頂盡2皮一個月,人地機師一個月最少多一倍人工

但係其實幾皮野都唔係好多
定係真係因為做機師型, D女可以曬命就咩都肯?

傳統離地精英既職業嘛,律師、醫生、機師呢d全部都有光環加身

加上機師收入真係唔少…

其實比起好多金融狗差天共地,
但勝在夠穩定,同埋感覺
冇啲金融狗咁仆街。
但現實我識幾個captain都好多頭住家
起雙飛仲有人幫你影相
影果個唔知係咪第三條女

次次都有人幫佢地影相

斷撚估唔係自拍掛
兩三張都有人渣機
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空少邊食到,空少頂盡2皮一個月,人地機師一個月最少多一倍人工

空中服務員邊會食唔到
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空中服務員邊會食唔到

d 飛雞好易食?
起雙飛仲有人幫你影相
影果個唔知係咪第三條女

機場set cam 影一張相
ok當我輸
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空中服務員邊會食唔到

d 飛雞好易食?

一啲啲啦 霸皇硬上弓刀聽唔少
起雙飛仲有人幫你影相
影果個唔知係咪第三條女

機場set cam 影一張相
ok當我輸

Live bom bom
屌你老味

屌你老味
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空中服務員邊會食唔到

d 飛雞好易食?

聽聞宜家啲飛雞比以前少左好多靚女,
其實係咪真?定係個個直接投身ptgf算
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空中服務員邊會食唔到

d 飛雞好易食?

目測係 啲豬西朋友都去做
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空中服務員邊會食唔到

d 飛雞好易食?

HX 刀多 間野睇樣請
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空中服務員邊會食唔到

d 飛雞好易食?

多左巧多豬西又真既

不過我自己識個啲又OK既
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空中服務員邊會食唔到

d 飛雞好易食?

HX 刀多 間野睇樣請

有幾個都OK熟嘅飛雞都同我講過
你以為空姐真係咁多靚女咩,
果時我好想問咁啲靚女係咪直接去做雞,
不過問唔出口
好少酸人地
但我今次好酸cx條仔
兩個大波

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空中服務員邊會食唔到

d 飛雞好易食?

多左巧多豬西又真既

不過我自己識個啲又OK既

27歲打上果啲會好樣啲,25打落果啲都好豬
Bad news #Spurs fans.

Tottenham forward Son Heung-min could miss the start of the new season.

Full story ➡️ bbc.in/2rkTeHr

Tottenham forward Son Heung-min could miss the start of the new season.

Full story ➡️ http://bbc.in/2rkTeHr

佢幾勁

Full story ➡️ http://bbc.in/2rkTeHr

佢幾勁

車又無世三
開季

做男空中服務員都食到嫁

不過無得咁張揚

空中服務員邊會食唔到

d 飛雞好易食?

HX 刀多 間野睇樣請

港航170刀無刀做到空少

空中服務員 你隻手掂到條線就OK嫁啦

佢幾勁

踢德甲果時都唔覺佢咁勁

佢幾勁

係勁,多得卡塔爾唔少

佢幾勁

踢德甲果時都唔覺佢咁勁

勁到仆街wo
球會>>>>>>國家隊
我廠球員
國家隊>>>>>>>>>>>球會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞