【麥巴比唔係我地既人】阿仙奴17-18球迷吹水區 CLXXVII

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

空少真係好少樣衰,
但空姐就好少係靚

大撚把柒頭空少啦

我IVE同學普通樣刀做到空少 不過佢夠高

又系讀i大才子

讀洒店系

真?
其實讀酒店有咩出路

執房

禾低賤人種

唔係串你牙
i大讀工程唔係好d咩

又系讀i大才子

讀洒店系

真?
其實讀酒店有咩出路

執房

禾低賤人種

唔係串你牙
i大讀工程唔係好d咩

但無女同學喎

試下同男同學

我IVE同學普通樣刀做到空少 不過佢夠高

又系讀i大才子

讀洒店系

真?
其實讀酒店有咩出路

執房

禾低賤人種

唔係串你牙
i大讀工程唔係好d咩

但無女同學喎

錢>>>>女

又系讀i大才子

讀洒店系

真?
其實讀酒店有咩出路

執房

禾低賤人種

唔係串你牙
i大讀工程唔係好d咩

但無女同學喎

試下同男同學

揾布狗ok

真?
其實讀酒店有咩出路

執房

禾低賤人種

唔係串你牙
i大讀工程唔係好d咩

但無女同學喎

錢>>>>女

禾矛大志 老母仲番緊工養我

有冇諗過讀完駁上去

又系讀i大才子

讀洒店系

真?
其實讀酒店有咩出路

執房

禾低賤人種

唔係串你牙
i大讀工程唔係好d咩

但無女同學喎

試下同男同學

男的也好,不會懷孕

真?
其實讀酒店有咩出路

執房

禾低賤人種

唔係串你牙
i大讀工程唔係好d咩

但無女同學喎

試下同男同學

男的也好,不會懷孕

4gay lo

一啲啲啦 霸皇硬上弓刀聽唔少

聽聞宜家啲飛雞比以前少左好多靚女,
其實係咪真?定係個個直接投身ptgf算

HX 刀多 間野睇樣請

港航170刀無刀做到空少

空中服務員 你隻手掂到條線就OK嫁啦

未見過空少系醜樣

168cm, 200磅考唔考得?

其實你係咪抽緊邊位手足水

一啲啲啦 霸皇硬上弓刀聽唔少

聽聞宜家啲飛雞比以前少左好多靚女,
其實係咪真?定係個個直接投身ptgf算

HX 刀多 間野睇樣請

未見過空少系醜樣

禾真係168,200磅

真?
其實讀酒店有咩出路

執房

禾低賤人種

唔係串你牙
i大讀工程唔係好d咩

但無女同學喎

試下同男同學

男的也好,不會懷孕

4gay lo

叫埋保蛇屌你屎忽,不過佢應該會走數
Get French Football‏ @GFFN
Thomas Lemar is unsure about his AS Monaco future & has not yet sought to extend because of interest from Arsenal

AS Monaco are willing to offer 18-year-old wonder-kid Kylian Mbappé the highest wages in club history for a teenager in order to keep the French international at the club this summer with a new contract.

未見過空少系醜樣

禾真係168,200磅

禾刀系肥矮柒毒

+1
Get French Football‏ @GFFN
Thomas Lemar is unsure about his AS Monaco future & has not yet sought to extend because of interest from Arsenal

AS Monaco are willing to offer 18-year-old wonder-kid Kylian Mbappé the highest wages in club history for a teenager in order to keep the French international at the club this summer with a new contract.

lemar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞