炫富界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 3

983 回覆
833 Like 12 Dislike
元朗好撚多黃店好好食
洗乜食依間
睇個樣都唔會幫襯
點算啊雪姨
Push
諗住冷處理單野
等啲人唔記得 就出返黎
港豬就繼續會睇

推到隻有錢無品曬駱駝收皮
佢賣咩廣告都留言抵制
希望下個到元朗總督察狗妹Lizzy Daily收皮
推到佢收皮
本身就唔應該follow
Push
香港人最大價值觀搵錢至上 黃藍是政見 搵錢是良知
終於有人反佢平時睇開佢嘅人智商有無3
成隻曬駱駝咁 講埋啲譁眾取寵嘅野都有咁多人睇
真係覺得你好肉酸。人地講雪姨,你就post其他人。自己個個hater post 推左年幾,由10萬訂閱推到20萬,都推唔爆,連登失敗者咪係呢種
多得啲無腦港女佢先撈到風生水起
HosicoPuSt
#2547 //
https://lihkg.com/profile/2547
Pusheen #34257
https://lihkg.com/profile/34252

係同一個人,五毛加分身帳號
留意兩個Acc 既Post
都係有三類Post
1) 公務員(公務員Secrets)
2) 謝安琪
3) Youtuber

Pusheen #34257

TheCatHosicoPS #2547

再留意返語氣,講既野都接近一樣

而Pusheen 呢個Acc
係一個Youtube channel 既Owner

https://www.youtube.com/channel/UCofYpVRMSizZzDhu956Pq9g

點解我會搵到?因為kiki&may只有三個人開Post討論
其中兩個就係Pusheen(#34257 )同TheCatHosicoPS (#2547 ),兩個Post,一個屈藍,一個屈龍頭,然後不斷重覆提SurfShark,都係佢地賺唔知幾多錢 。

連登仔唔好再咁易比人帶風向,好唔好呀,呢條友係同行加五毛
臭西駱駝
屎當真啲fans就係咁上下
推推推 推撚到柒頭車之巨人收皮
又藍又樣衰, 見到佢都已經無晒胃口
條女個樣好似達姐
欣賞你一單還一單
利申:唔撐渣家軍
狗女夠藍到黑啦 雪妖做所有野都係為左錢
本身就冇fol個駱駝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞