炫富界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 3

983 回覆
833 Like 12 Dislike
又未必既,
鬼佬有啲做Tech 既開箱KOL 真係好pro,
LinusTech 果啲會有教學同埋佢地真係有做research 唔係好似香港hea 果班照讀盒背同官網介紹就當開箱,
果啲真心值得睇。
又咁講,要針對既係雪姨,
你報狗玩埋行市集既市民同賣野果班小店,
好似過左少少
叫大家守法者唔suppose做犯法野架麻
覺得黑心駱駝應該會低調一排,轉捧大圍千金賺錢
大圍千金個樣普通到咩咁
唔明點解都仲有勁多人走去follow佢 ig
咪啦
細個成日偷人野,之後就嫁禍俾其他人食死貓
你又誇張左
佢本身都係得20萬鬆follower
我以為佢有40幾萬
唔係針對佢
根本政府依家個防疫政策係唔可以開人群聚集嘅活動、佢照開係違反599G喎!

依幾日本身諗住開嘅市集都臨時決定Close啦
唔係要雪嬸收皮咁簡單
係要雪嬸同埋跟佢搵食嗰啲八婆都一齊收皮
啱呀 呢幾日咁多市集都取消 雪嬸仲堅持搞係咪居心不良
即時突發:雪姨道歉聲明!
https://lih.kg/2860383
佢退返筆錢畀啲檔主係件好事嚟嘅
不過都係要曬駱駝同跟佢搵食嘅人全部消失
佢係要退返錢畀檔主啦,因為你呢個搞手個朵臭晒,多多少少影響市集人流、唔係仲諗住袋袋平安呀? 唔好講到捐收益好偉大咁,明明有得減稅。好日都唔做捐款做善事,而家出事先嚟捐咁有誠意?
唔係見follower係咁跌我諗雪嬸都唔會出呢份道歉聲明
佢份聲明其實係咪話檔主可以唔參加但係自己檔會照開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞