炫富界KOL雪姨大大力踩住基隆茶餐廳黎賣廣告引發負評如潮 3

983 回覆
833 Like 12 Dislike
建議將雪妖所以有廣告當tin罷用
第一個一定係銅鑼灣個跳舞廣告
Tvb*
知唔知嗰條雪姨而家諗緊乜?

認幾句低威打發你班傻仔loser之後過一個月就無人記得
我富貴kol雪雪仍然享受高級生活然後繼續恥笑你班低等人
IG肯出post道歉未啊
金錢掛帥 廣告為上
仲有好多人未知,所以想講多次
雪e直播拆chanel聖誕禮物盒拆到崩潰係有晒劇本㗎!
假㗎!
唔係即興直播!
你哋唔好信佢係真性情啦!

佢有晒團隊做晒功課

1 當時外國一早有好多YouTuber拍咗呢個開箱相片,屌晒鬼
2 人哋CHANEL官網一早list晒禮物盒入邊有咩

佢成個團隊Backup佢
你覺得佢買之前冇Google過?
只要一Google就大把呢啲影片出現,亦都講晒禮物盒入邊有咩

垃圾雪乞衣
又踩親黃絲條尾雪e今次冇運行了
條八婆係ig/fb道歉未?
梗係未
一定要推! 唔好停
Youtube社群已經道咗歉!
條片本身好明顯係收咗新鴻基錢嘅廣告!

帝京酒店係新鴻基嘅!

香港 Ritz Carlton 又係新鴻基嘅!

賺埋啲陰質錢
覺得基隆難食冇問題
口味嘅野好個人
但有成幾十萬followers講嘅野係咪要有返d社會責任
隨口講句「係咪將賣唔哂d野擺落去」
靠踩低間小店再幫金主賣廣告賺一筆
基隆就食哂個八婆指控帶嚟嘅長期影響
黑心到

利申:成日食基隆,大件夾抵食,小炒又有鑊氣
曬駱駝
本身有follow下佢,但冇條條片追
見呢條片踩得咁勁就睇下backup,真係面目可憎
即刻unfollow unsubscribe
佢繼續做佢既生意啦,唔好再做KOL啦 唔想再見到佢

有冇人話到比我知佢呢幾日followed subscribers少左幾多,定又好似193咁冇少過
我都食過基隆lunch 好多好多選擇 湯飯等等都有 真係好抵食
垃撚圾
其實件事仲好少人知
佢係個youtube社群到講件事
邊個會睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞