愛華頓球迷集中討論區(3)厲兵秣馬

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
我記得馬撚時期簽左個瑞士嘅後生前鋒,依家都唔見左影嘅

Tarashaj

借走咗,下季應該留掛
Lukaku 好此地無銀

https://instagram.com/p/BV3rrNjAkfH/

唔知有冇機會留多一季呢
Everton have agreed a deal to sign Henry Onyekuru from Belgian club KAS Eurpen, according to Sky sources.

http://www.skysports.com/football/news/11671/10928800/everton-agree-deal-for-nigerian-striker-henry-onyekuru

單 deal 唔錯,幾m 就搞掂比甲神射手,而且好後生,有升值潛力,希望嚟緊呢季佢喺 安德烈治 繼續進步

好似7m
佢一季就入28球
希望唔係Niasse
報導話keane星期四會去finch farn體測

有消息話barkley會續約

咁好??係咪真ga??
咁我就唔駛燒佢件波衫啦

續左再賣
呢條友養唔熟 早賣收錢好過

拿拿林走啦佢 見到熱刺無乜聲氣 最後咪死死地氣放風等續約
連ig都剷埋 唔知佢想點

佢去熱刺咪又係後備
有消息話barkley會續約

咁好??係咪真ga??
咁我就唔駛燒佢件波衫啦

續左再賣
呢條友養唔熟 早賣收錢好過

拿拿林走啦佢 見到熱刺無乜聲氣 最後咪死死地氣放風等續約
連ig都剷埋 唔知佢想點

佢去熱刺咪又係後備

好撚憎扭計
好地地留係到進步,但係就心頭高,又怕競爭
睇嚟koeman 唔鐘意馬天尼斯之前買過嘅所有人

佢鍾意mccarthy嘅

Yes...係mccarthy唔慣要走上走落的打法,今季先叫走姐

Yes...係mccarthy唔慣要走上走落的打法,今季先叫走姐

係多傷先令佢出場時間減少,
印象中佢出親場都有貨賣

係多傷先令佢出場時間減少,
印象中佢出親場都有貨賣

仲有好多人同佢爭位踢又真 C9 Gueye TD Besic

快d
呢個都搞掂的話就差唔多成軍
唔係放mirallas吧
小道消息:隊長 Jagielka 好大機會回歸錫菲聯
#愛華頓 #英超

If the rumours are true, I hope Jags gets a testimonial before he returns to Sheffield United.
#EFC #Everton #COYB #NSNO

踢多季啦隊長

我諗隊長都會完約先返錫菲聯

老一輩拖肥只係剩返佢同Bainesy

隊長唔好走啦,佢真係好好嘅老臣子

https://youtu.be/5mvYL4fzpAw

最可惜係09決賽佢同arteta傷左無得踢

可能真係

可能真係

唔想佢走
留佢打歐霸啦

可能真係

唔想佢走
留佢打歐霸啦

BBC 都報咗,
大有可能
佢走埋前面要入多兩件先得

可能真係

唔想佢走
留佢打歐霸啦

BBC 都報咗,
大有可能

mirallas ok wor, 操番fit 入波靠哂佢
點解放佢走呀
佢走,係咪等於barkley 大機留低

可能真係

唔想佢走
留佢打歐霸啦

BBC 都報咗,
大有可能

點解放佢走呀

可能去土超
一定要留啦,下季咁多條戰線
下 米拉去邊呀?

可能真係

唔想佢走
留佢打歐霸啦

BBC 都報咗,
大有可能

點解放佢走呀

可能去土超

但佢唔打算走(岩岩續約)

可能真係

唔想佢走
留佢打歐霸啦

BBC 都報咗,
大有可能

點解放佢走呀

可能去土超

係囉 佢一路都唔想走

可能真係

唔想佢走
留佢打歐霸啦

BBC 都報咗,
大有可能

點解放佢走呀

可能去土超

係囉 佢一路都唔想走

話曬都五年
都算半個老臣子啦
佢又咁有野心想幫隊波拎冠軍
留佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞