愛華頓球迷集中討論區(3)厲兵秣馬

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

佢如果上少d腳,其實真係幾好,有遠射又有d創造性

望係咁望啦,佢仲有得進步嘅
希望高文可以點醒佢
不過,單料係咪堅ga?

仆街仔 見冇好offer就話續約

今年都係傳過熱刺姐

9號終於有個好主人

9號終於有個好主人

終於

9號終於有個好主人

終於

我以為會比五年約
麥基迪賣去黑貓都仲可以有4.5m
終於 done deal
下個到 Keane
5.2m真係抵到爆

多謝Bill叔叔 賣俾個好班主
肯科水 唔干預 放手俾專家搞

今年要捧番個杯呀大佬

目標都係爭下歐聯歐霸位
奪冠捧盃就難啲

fa cup carling cup

fa cup

如果入到決賽,即刻飛去睇
話哂N咁多年未入過決賽

個場無arteta jags

有嘅話可能贏咗了

9號終於有個好主人

終於

我以為會比五年約

koeman買人都幾針對性
上季遠射好廢,sandro加強禁區外入球能力

9號終於有個好主人

終於

我以為會比五年約

koeman買人都幾針對性
上季遠射好廢,sandro加強禁區外入球能力

睇佢踢u21護球傳送都幾好
難得有一年係好想快d開季 成隊波又後生又有潛質 我覺得差個左閘位 輪換 右閘有連龍同kenny 左面galloway 同garbutt 都麻麻地
難得有一年係好想快d開季 成隊波又後生又有潛質 我覺得差個左閘位 輪換 右閘有連龍同kenny 左面galloway 同garbutt 都麻麻地

kenny俾啲機會啦,進攻好掂
sandro都話everton好有目標

仲lennon
病都唔知醫好未

仲lennon
病都唔知醫好未

好似好返
有參與操練

仲lennon
病都唔知醫好未

好似好返
有參與操練

高文同拜恩斯真係難以取替 高文傷左用Holgate簡直斷左右路

仲lennon
病都唔知醫好未

好似好返
有參與操練

高文同拜恩斯真係難以取替 高文傷左用Holgate簡直斷左右路

Holgate踢U21 EURO都唔係出色
當多個人塞住右路

仲lennon
病都唔知醫好未

好似好返
有參與操練

當多個人塞住右路

之前好似傳過會係修咸頓免費簽martina返嚟,如果係真嘅話右路會塞爆

仲lennon
病都唔知醫好未

好似好返
有參與操練

當多個人塞住右路

之前好似傳過會係修咸頓免費簽martina返嚟,如果係真嘅話右路會塞爆

高文喺呢個年齡斷腳其實都好難打得返起
要認真買個右閘架喇

仲lennon
病都唔知醫好未

好似好返
有參與操練

當多個人塞住右路

高文喺呢個年齡斷腳其實都好難打得返起
要認真買個右閘架喇

holgate守波tackle好強 1on1 好勁
但出波麻麻

Coleman ok 嘅,對偶像有信心

越嚟越期待開季了

越嚟越期待開季了

越嚟越期待開季了

唔出奇,加歷查不嬲係愛迷
oh my god, what a day?
又一日兩簽
如果 LKK 同 Barkley 留低的話,
唔駛再簽人了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞