愛華頓球迷集中討論區(3)厲兵秣馬

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
堅尼仲未firm

不嬲都興八月尾先搞掂,係今年klass哥同pickford咁快手
可能係show比lukaku同fans睇我地真係有決心

Keane 唔會 八月尾 la,
應該 過多兩日就搞掂,
希望月中前 清走 Barkley, Lukaku
然後用筆錢 買返兩個 一線嘅嚟 頂佢兩個

應該好快搞得掂Keane 嘅,講明唔去曼
Sandro就真係唔知啦

Michael keane唔想番去錯
踢過鬼仲唔怕黑咩

全城追求van dijk
最驚盧卡古賣唔出
20m 買法國神鋒
20m 買法國神鋒

最好唔好啦⋯⋯⋯⋯
20m 買法國神鋒

最好唔好啦⋯⋯⋯⋯

我覺得買得過
始終上季踢法大部分係踢個波上去
我地的確係需要一個高大中鋒
當然神鋒除左高空其他都同lukaku無得比
但有英超經驗又有一定入球量 其實都ok

原來jelavic同法圖斯一隊

邊隊嚟

邊隊嚟

貴州智誠

邊隊嚟

貴州智誠

去咗中國掘金
naismith, jelavic呢啲走位型加finishing高嘅前鋒好正
尤其naismith前場萬金油
20m 買法國神鋒

最好唔好啦⋯⋯⋯⋯

我覺得買得過

agger
豬腦係冇速度,但上頂、走位、二傳好一流。
其實點解冇人提過小豆
20m 買法國神鋒

最好唔好啦⋯⋯⋯⋯

我覺得買得過

agger
其實點解冇人提過小豆

小豆都正 把握力世界級
但冇歐聯踢唔知吸唔吸引到佢過黎
20m 買法國神鋒

最好唔好啦⋯⋯⋯⋯

我覺得買得過

agger
其實點解冇人提過小豆

小豆都正 把握力世界級

2傳會同佢無得比?
2014 fa cup final後抽 2017 fa cup final一出黎傳中...
20m 買法國神鋒

最好唔好啦⋯⋯⋯⋯

我覺得買得過

agger
其實點解冇人提過小豆

小豆都正 把握力世界級

2傳會同佢無得比?
2014 fa cup final後抽 2017 fa cup final一出黎傳中...

豬腦啲one two好勁
又靚仔
Jim White‏ @JimWhite
Deal done - striker Sandro Ramirez joins @Everton from Malaga, five year deal, number 9 shirt!

辛度轉會搞掂
20m 買法國神鋒

最好唔好啦⋯⋯⋯⋯

我覺得買得過

agger
其實點解冇人提過小豆

小豆都正 把握力世界級

2傳會同佢無得比?

豬腦啲one two好勁
又靚仔

二傳緊係神鋒勁啲
Deal done - striker Sandro Ramirez joins @Everton from Malaga, five year deal, number 9 shirt!

辛度轉會搞掂

Skysports報左
http://www.skysports.com/football/news/11671/10934683/everton-sign-sandro-ramirez-from-malaga-on-a-five-year-deal

辛度轉會搞掂

Skysports報左
http://www.skysports.com/football/news/11671/10934683/everton-sign-sandro-ramirez-from-malaga-on-a-five-year-deal

klass 7 號
keane 4號

辛度轉會搞掂

Skysports報左

klass 7 號
keane 4號

再買多個前鋒

辛度轉會搞掂

Skysports報左

klass 7 號
keane 4號

再買多個前鋒

Good job!

辛度轉會搞掂

Skysports報左

klass 7 號
keane 4號

再買多個前鋒

Good job!

今個轉會窗真抵讚
買埋銀河唯一,堅尼
放盧盧

以下FF
續巴克利後賣,等摩佬棄mata,季中買埋

好FF完 當我冇講過
買埋銀河唯一,堅尼
放盧盧

以下FF
續巴克利後賣,等摩佬棄mata,季中買埋

好FF完 當我冇講過

LKK 唔好咁快比佢走 留到轉會窗差唔多完就最好
之前都有傳過joshua king
之前都有傳過joshua king

我覺得一般
銀河唯一好用過LKK
前提係有人識斬波俾佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞