愛華頓球迷集中討論區(3)厲兵秣馬

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

屌我都唔明做乜鳩個個都瘋狂吹奏佢

我覺得可以俾多幾場時間高文試個最fit 嘅陣,應該下星期開鑼會好d掛 (希望)

可以出月巴,但係唔好俾佢做進攻重心啦,人地後衛根本唔駛理佢,入到禁區先黎拍都未遲
咁樣會攪到其他隊友好難打

成隊比佢換曬啦已經
條仆街用人唯親到極點

麥卡菲最慘,明明有表現踢得唔錯
佢都係排到巴里後面

死留廢老Barry 仲要俾條仆街屈落去踢右閘

其實Barry叔抵留嘅,但麥卡菲個priority一定先過佢

但係barry啲passing好準,無論係長或短,c9嘅傳送完全比唔上
如果佢後生5年,甚至可以打攻中

麥卡菲都無計 同gana撞晒位
其實仲有besic
入左
Lineup?
入左

係邊有得睇
入左

係邊有得睇

Official facebook live
入左

係邊有得睇

sandro擺係左翼
鴨仔單箭頭
高文究竟識唔識排陣
隻撚屌鴨琴晚同條仆街一齊互射左幾多次?
可以氹到個正前返黎打
入左

係邊有得睇

sandro擺係左翼
鴨仔單箭頭
高文究竟識唔識排陣

鴨打正前係正常既
不過係u23
入左

係邊有得睇

sandro擺係左翼
鴨仔單箭頭
高文究竟識唔識排陣

鴨打正前係正常既
不過係u23

鴨打前無問題
問題係隻鴨無突破能力 如果sandro同佢打前 至少有個人幫手拉開啲空位 創造更多空間
巴里就係咁on9,專犯啲無謂規

防守係退步左好多架啦
不過派波同場上視野都仲有既 可以比多季

防守係退步左好多架啦
不過派波同場上視野都仲有既 可以比多季

似係禁區外
不過都係踢得好亂,,冇組織
Lookman好生
Lookman好生

不嬲都話好野來
Lookman好生

不嬲都話好野來

有速度有突破根本就係我有爭既野
當然仲係好嫩 但點都好過鴨打右翼
Lookman好生

不嬲都話好野來

有速度有突破根本就係我愛爭既野
當然仲係好嫩 但點都好過鴨打右翼
Kenny真係好波 高文比佢出啦屌
碌文落場個少少時間已經做到曬隻撚屌鴨大半場做唔到既野
另外真係諗唔到原因唔比機會kenny

朗奴高文仆街啦去

朗奴高文仆街啦去

心聲

朗奴高文仆街啦去

心聲

朗奴高文係修仔係咪都係唔用青訓架?
唔該快撚d買斯格臣 睇到隊波既組織睇到想嘔血
就1001
愛華頓球迷集中討論區(4)蜀中無大將 鴨鴨當先鋒
https://lihkg.com/thread/349791/page/1?ref=ios

又1001
已Updated 最新陣容
愛華頓球迷集中討論區(4)蜀中無大將 鴨鴨當先鋒
https://lihkg.com/thread/349791/page/1?ref=ios

又1001

你1001咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞