[Netflix] Manifest 命運航班

536 回覆
47 Like 6 Dislike
仲有Saanvi中意Ben條感情線
會唔會扑野
成日覺得如果netflix拍一定會有扑野場面
終於看完三季,幾好睇。

Olive(家姐):真係每一季換一個男友,第一個男友應該很多人唔提起都無印象。

Cal(細佬):第四季才換演員?希望現在這個兒童版本有機會再出現,例如回憶,或者時間穿越。

Saanvi(女醫生):會坐監?上校害了這麼多人,只許州官放火……

三季裡面最壓抑是第二季內務部調查那一集,最爽是之後那一集(Jared揭露臥底身份,搞掂仇恨幫派)

既然第四季講明完結,又大部分角色都會回歸,希望完個好尾。
s1 (Grace)
s2
s3 麻麻地
s4 期望好過s3
同感 覺得個毒L科學家好qq
整體嚟講係好睇既

但覺得太多其他乘客支線
經常都用成集時間講主角收到calling跟住去幫其他人 重復又重複
但又唔係好推進到主線 睇得多都開始悶
可能原本想長拍,像X檔案一樣,一季幾集主線加十集單元故事。

另外,第三季個人覺得還能接受,可能因為先看了大家的評語,所以放低了期望。

有些偏,但沒有大崩。
終於追曬三季 個人覺得唔錯

見到呢到好多人鬧grace
雖然佢係有啲煩膠 但我覺得煩得合理
佢一開始好似唔知道calling呢樣野
見到自己個寶貝仔病重
但個老公仲係到講埋啲神怪野
原全唔諗住救個仔咁(grace個角度
會發癲都好正常
之後佢知道calling係真嘅都支持返老公

同埋我想mick同返Jared一齊啊
雖然zeke真係好靚仔
但Jared除咗未離婚就同mick上床仆街咗啲之外真係好完美 無條件對mick好
完全認同
當現實企返Grace立場到諗就會覺得佢行為係好正常

同埋Jared作為唔係828人都幫左你三季都算係咁啦 已經又幫Mick食死猫又成日踩過界

最認同係Zeke真係好靚仔
幾時先有第四季
可能major根本冇女,佢穿越時空變返後生
ho jeng wor 多謝樓主推介
好想女主同返Jared一齊
Ben 第一日返到屋企响olive床下底搵到個套,kevin係贏家

Grace 最大問題係醜樣啫

Savvi 响實驗室發神經嗰幾幕嘅演技有啲好笑

Jared升職得咁快嘅,成個局啲軍裝都係佢啲靚

NSA越整越廢,vance咁感情用事套劇先做到落去

Zeke返黎咁耐仲食緊軟飯,好幸福
知唔知幾時出第四季
好想ben同grace離婚 之後同saanvi一齊
Jared 啲新女反而ok
女主反而唔靚
個面型好怪
Ben 後生果樣好似美隊
ben 唔係係老婆床下底搵到套咩
S2 Cal 仲靚仔過佢老豆
呢套真係好睇?
睇左幾集都好似有啲悶,劇情有啲慢咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞