[Netflix] Manifest 命運航班

536 回覆
47 Like 6 Dislike
佢最後做嘅一件事就係綁架fiona上機
跟住再飛返嚟已經比政府夾走
中間應該有calling比機會佢不過佢自己miss曬
其實佢最後俾人開槍打死
都係因為Angelina 扮佢個仔間接做成
其實佢都係錫個仔丫
唔使死得咁慘囉
可能因為咁
所以delete咗
我唔明點解佢地啲calling係自己把聲,定係我miss左睇到結局我屌左出聲仲有好多迷團未解開啊
因為佢知jared只係想幫佢渡過難關
係有好多迷團。本身套劇想拍到x檔案,Fringe 咁樣,但依家求求其其收尾就算最後幾集變到tbb咁攬攬錫錫拖時間 不過最後結果合理咁解
佢返黎嗰次根本就係只鍾意zeke先拒絕

未返黎之前
michaela係咁話大家期望既野唔一樣所以分手
覺得佢同卓一齊會先係佢expect既野

但jerad同卓之前都係sp 冇正式一齊過
佢又知佢地適合對方?
呢個星期開始追
追到停唔到
同埋呢part原本係做懸疑ending
不過咁做即係變相承認season5
因為以vance性格一定會查到內幕,個故仔完唔到
既然冇season5所以乾脆cut咗佢,淨係keep happyending唔好比fans太多幻想
我剩係覺得佢翻生後咁多次都冇任何leaks/劇情講到出嚟
佢同另一條女都係0作用
差幾集睇哂
zeke 真係好靚仔
雖然佢個角色真係無咩用
同時又覺得j 真男人為左女主做咁多野
女主同邊個一齊都會覺得另一個好慘慘
除咗最尾幾集有啲拖劇情
整體收得幾靚 同埋都幾感動
太多感情線
抽起一集講感情線 抽多一集講條八婆angelina 抽起半集講警察三角戀

用多兩集半黎解密 解釋神的意識 會好d
咁應該等多兩三年都唔知出唔出到
成套劇有少少似今際之國有栖.
第一季係最好睇
最尾嗰集咩事
鬧走左個黑天使就唔駛死
夾硬happy ending 反而唔好
同意
眼高手低到喊
好多嘢都唔連貫
eg 話TJ係Olie初戀
明明之前仲有個青梅竹馬嘅Kevin
我都係咁諗
佢哋只係有bb
唔代表佢哋岩大家
現實生活中
zeke呢類伴侶嘅人只係幻想出嚟嘅美好
兩個情緒唔好嘅人一齊好辛苦
Jared同Mick無共通點
但願意無條件一開始信佢同幫佢先係最難得
jared明明最尾個10個月都同Michaela 住埋一齊,而且佢地似舊愛復燃,咁 卓 肚入面個個點黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞