[Netflix] Manifest 命運航班

536 回覆
47 Like 6 Dislike
話時話
Olive同TJ唔係long d咋咩?
點解olive無啦啦又同嗰個男仔一齊
她第一季仲同過Kevin(細佬死黨)拍拖,後面都無回事了。
她應該每季換一個男友。
仲有兩集未睇
其實有時覺得Ben stone都幾煩
東方航空單野咁似呢套..到而家仲未搵到生還者or遺體
睇到s3中間棄左,沒完沒了咁
悶撚到仆街
頂唔順個男主
個細路先煩膠.佢家姐又懶醒又港女.
個細路重難頂
成日扮醒個衰樣想一把打落去
第三季係有d暴走
頭兩季照住calling去會有好事發生

呢季為左calling傷害到人仲要無後悔
見到乘客殺左人都要包庇
成班人開始走光入魔咁
明明唔知calling既用意估估下都要全世界就晒佢地體諒佢地

其實因為calling救左angelina最後係angelina殺埋grace, 呢個位點都收唔到科,攪咁多野為左想逃避死期,咁grace死左,就算最後大團圓結局都好on9咁,原來只係一命換一命
好撚好睇呀!!!
尋日無無聊聊睇咗第1集 覺得懸疑但唔悶 多線發展 邊睇邊思考點解會咁 今日已經睇緊第3季 希望所有野最後會解釋得通
依家點收尾 愈吹愈大 永遠都解唔到D迷
第一季到第三季都仲未解到 淨係知同古代神話故事有關
Carl無啦啦變返大個 姐係咩意思 已經變返正常人?
可能用呢個方法先過到dead date?
第四季有20集,而且還是一次過拍,妥善完結的空間還是大的。

希望……
睇到最第三季都悶悶地,但佢間唔中啲calling又好恐怖好吸引

不過第三季既重點應該係最尾個幾秒
啱啱睇完
最正係Grace死個part
如果班機改做flight 721或flight 831可能會更加出名
TJ好似冇話同olive分手喎
點解olive又會係學校同個mk仔kiss既
出軌?
好想同Angelina瘋狂calling
覺得麥K娜同Z襯啲
但又覺得J好慘
唉不如三個一齊3p算
毒撚始於打破唔到俾女神friendzone既命運
好彩個b唔係Daniel
唔係牙Ben綠到發癲都似
同埋佢地成家人好似唔使做咁
明明仲要還錢俾保險公司
係啦
一開頭仲有提tj 之後都無
幾日追完 啱啱好828睇晒 幾時出第4季呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞